Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Február 18. 08:54, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Buszon verekedett össze két férfi Mosonmagyaróváron

Buszon verekedett össze két férfi Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. február 17-én 16 óra 30 perckor Mosonmagyaróvár, Szent István Király úton két dulakodó férfire lettek figyelmesek, akiket egy nő próbál nyújtott kezével távol tartani egymástól.

Az egyenruhások a verekedőket cselekményük abbahagyására szólították fel, majd megállapították, hogy az 52 éves mosonmagyaróvári és a 25 éves károlyházi lakos a helyi járatos buszon szóváltásba keveredett, kölcsönösen becsületsértő szavakkal illették egymást. A szidalmazást követően a fiatalember egy alkalommal ököllel arcon ütötte idősebb társát, aki védekezésképpen megrúgta.

A kialakult konfliktushelyzetet a busz utasai akadályozták meg, majd szólították fel az erőszakos magatartást tanúsítókat a jármű elhagyására.
A közlekedési eszközről a két férfi leszállt és a szópárbajt a járdán folytatták, mikor a rendőrök intézkedés alá vonták.

A járőrök a garázdákat a rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 25 éves károlyházi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett, az 52 éves mosonmagyaróvári lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.