Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2014. Augusztus 11. 08:07, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

ByeAlex intim képet posztolt barátnőjéről

ByeAlex intim képet posztolt barátnőjéről

A hölgyről sok mindent nem lehet tudni, ByeAlex mindig is titokban tartotta valódi kedvesét. A napokban viszont szokásától eltérően egy intim fotót posztolt Instagramra. A képen, az ágyon fekszenek és a lány vékony, formás lába látszik.

A Bors.hu egy éve írt utoljára ByeAlex barátnőjéről: ,,A 28 éves énekes a legnagyobb közösségi oldalon egy másik néven üzemelteti honlapját és itt vállalta fel kapcsolatát, amit a nyilvánosság előtt féltve óv. Az oldalon néhány szerelmes kép a bizonyíték arra, hogy mennyire egy húron pendül barátnőjével, akit Borának hívnak és Debrecenben él. A csinos, szőke hajú lány és Alex a közös képeken búvárszemüvegben nevet a kamerába.”

Azt nem tudni, hogy az énekes azóta is a debreceni lánnyal él kapcsolatban, vagy új szerelem van a láthatáron.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.