Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Augusztus 11. 08:07, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

ByeAlex intim képet posztolt barátnőjéről

ByeAlex intim képet posztolt barátnőjéről

A hölgyről sok mindent nem lehet tudni, ByeAlex mindig is titokban tartotta valódi kedvesét. A napokban viszont szokásától eltérően egy intim fotót posztolt Instagramra. A képen, az ágyon fekszenek és a lány vékony, formás lába látszik.

A Bors.hu egy éve írt utoljára ByeAlex barátnőjéről: ,,A 28 éves énekes a legnagyobb közösségi oldalon egy másik néven üzemelteti honlapját és itt vállalta fel kapcsolatát, amit a nyilvánosság előtt féltve óv. Az oldalon néhány szerelmes kép a bizonyíték arra, hogy mennyire egy húron pendül barátnőjével, akit Borának hívnak és Debrecenben él. A csinos, szőke hajú lány és Alex a közös képeken búvárszemüvegben nevet a kamerába.”

Azt nem tudni, hogy az énekes azóta is a debreceni lánnyal él kapcsolatban, vagy új szerelem van a láthatáron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.