Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Július 22. 10:17, hétfő | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

ByeAlex újra botránkoztat külsejével

ByeAlex újra botránkoztat külsejével

ByeAlex új külsejével lepte meg rajongóit. Az énekes szeret változtatni stílusán, egyedi külsejével sokszor meghökkenti követőit.

ByeAlex több interjúban is hangoztatta, hogy hiába ismeri úgy az ország, hogy a sapkás feketekeretes szemüveges fickó, ő szereti a változatosságot. Azt is elmondta, hogy mindig kitalál valamit, amivel újíthat külsején. Ezt most is betartotta, és a napokban megújulásáról tett fel képet Facebook oldalára. Haját levágatta, szakállától is megszabadult, viszont bajsza egy különleges fazont kapott. Ráadásul egy új baglyos tetkóval is bővült tetoválásainak száma. Az új Freddie Mercury stílus megosztotta rajongóit valaki azt írta, hogy: ,, Ne haragudj, de nagyon ratyi vagy így, inkább szedd, le magadról az összes szőrt vagy inkább növeszd vissza!” Amíg mások polgárpukkasztásért dicsérik az énekest: ,,az egész lényed egy fricska az embereknek!”

Fotók: ByeAlex hivatalos Facebook oldal

Címkék: új külső, ByeAlex

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.