Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. November 27. 07:09, péntek | PR
Forrás: (x)

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Ha technikai kütyükről van szó, a világ meghatározó országai közé tartozik Japán.

Ezt az olyan brandeknek köszönhetik, mint például a Canon, amely 1937-es alapítása óta élen jár a képalkotásban, ez természetesen érinti a nyomtatópatronok minőségi gyártását is.

Képalkotás – leginkább így lehet összefoglalni azt a területet, ahol a Canon brand világszinten tudott meghatározó szereplővé válni. Ez gyakorlatilag mindent érint, amely egy fotó elkészítéséhez, majd megjelenítéséhez szükséges. Azaz a fényképezőgép, amely megörökíti a pillanatot, ugyanolyan fontos a Canon szemszögéből, mint a nyomtató, amely fizikai formát ad neki. Vagy éppen a nyomtatópatron, amelyből a festék vagy a tinta érkezik a papírra.

Nyolc évtized tapasztalatával

A Canon lassan, de biztosan közeledik 85. születésnapjához: a céget 1937-ben alapították. A hagyományaikra mindig büszke japánoknál ez különösen fontos, hiszen több mint nyolc évtized tapasztalatával, tudásával készítik termékeiket. A brand jelentőségét mutatja, hogy világszinten csaknem kétszázezer munkatársuk dolgozik napról napra a sikerekért. Fontos számukra az egyén, azaz a civil vásárló, de odafigyelnek a vállalati szektorra, az ipari megoldásokra. Minden terméküknél a tökéletesség a cél, így fordulhat elő, hogy egy olyan apró alkatrész is, mint a Canon MG2450 patron, hibátlan körülmények között ölt testet.

Kiemelt figyelmet kapnak a patronok

A tonerek és patronok fontos részét képezik a cégnek, hiszen ez a képalkotás megvalósítási folyamatának egyik utolsó állomása. Nem elég, ha magas minőségű egy fényképező, innovatív egy nyomtató, a patronokra is hatalmas szerep hárul, hogy egy kép úgy nézzen ki a papíron, ahogyan az a fényképezőgép lencséje előtt megvalósult. Ha tehát tonerre, patronra, esetleg konkrétan a Canon TS705 patron használatára van szükség, a japán cég esetében nincs mitől tartani. Nincs silány termék, ehelyett felhasználóbarát, a funkcionalitást előtérbe helyező kialakítást kap a vevő. Ezért is éri meg a Canont választani.

A fotó forrása:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.