Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2012. Február 17. 07:38, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Caramel barátnője érettségire készül

Caramel barátnője érettségire készül

A lényeg, hogy egy hullámhosszon van párjával, Caramellel.

Hien és Caramel nem törődik a köztük lévő 12 évvel. Az énekeslány elmondása szerint nagyon jól megértik egymást zenész kedvesével, nem számít nekik a kor. Ugyan már 14 évesen megismerte Caramelt, de akkor még eszébe sem jutott, hogy több is lehet köztük, mint barátság. "Tizennégy évesen, amikor először találkoztam vele, nem gondoltam volna, hogy összejövünk. (...) Annyi idősen nem néztem rá úgy, mint férfira" - vallotta be a Borsnak az énekesnő. Állítja, ez nem egy hirtelen fellángolt szerelem, hanem barátokból váltak egy párrá. "Ez nem csak "moziba járunk, SMS-ezünk" kapcsolat, ő a lelki támaszom. Nagy ajándék nekünk, hogy jó barátok vagyunk, és ebből lett a szerelem" - jelentette ki Hien, aki gőzerővel készül az érettségire. Emiatt ugyan kevés ideje jut szórakozásra, de kedvesével minden nap eltölt néhány órát. A fiatal énekesnő ugyan a Corvinusra és a Műszaki Egyetemre adja be a jelentkezési lapját, ám a tanulmányaitól függetlenül elsősorban az énekléssel szeretne foglalkozni.

Hogyan látja ezt a kapcsolatot Caramel, és mennyire veszi komolyan 18 éves barátnőjét, az kiderül a Story magainból!

Címkék: caramel, Hien

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.