Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Április 15. 10:14, péntek | Bulvár

Caramel: Úgy érzem, le kell állnom!

Caramel: Úgy érzem, le kell állnom!

Legutóbbi interjújában őszintén mesélt magáról, és legújabb dalát is megmutatta.

Fotó: Szőke Richard Photography

Messziről indult és minden álmát valóra váltotta, mégsem érzi magát modern népmese hősnek. Boldog, büszke apa és férj; előadó, akinek egyetlen célja, hogy akár pár percre is örömet okozzon a közönségének; cigány ember, aki nem fél megélni a magyarságát, ám nem feledi a gyökereit sem. Ő Caramel, aki az Elviszlek magammal legutóbbi adásában őszintén mesélt magáról, és legújabb dalát is megmutatta. - kaptuk a hírt aTMC Communication-tól.

A zenészt új otthonából DTK a stúdióba vitte, ahol legújabb szerzeményét énekelte fel. Az út során szó esett arról mennyire visszahúzódó gyerek volt Caramel, mikor sírt utoljára, milyen a nőideálja, mire gondol a színpadon, miért posztol családi fotót a közösségi oldalakra és miért kapta legújabb koncertje a „Közelebb” címet.
Caramel néhány napja költözött új lakásba feleségével és másfél éves kislányukkal. Azt mondja, abban a pillanatban ott volt a felismerés, hogy boldog és szerencsés – valóra vált, amiről gyerekkorában álmodozott: szép otthon és család.
- A színpadon is vannak pillanataim, amikor feleszmélek, hogy erről álmodtam. De amikor az álom valóra válik, az ott, abban a percben egy kicsit félelmetes dolog is, ugyanakkor fantasztikus érzés – vallotta be D. Tóth Krisztának.
Bár Szilvivel és Szofival vált teljessé az élete, Caramel nem feledi honnan jött, rendszeresen hazajár a törökszentmiklósi cigánytelepre.
- Ha hazamegyek, ugyanott folytatódik minden, mint gyerekkoromban. Nem azt mondják, hogy itt van a Caramel, hanem hogy itt a Marika fia, a Feri. Van aki nem is tudja mekkorát fordult az életem.

DTK-nak a zenész beszélt arról is, hogy egyre nehezebb az emberek élete a vidéki cigánytelepeken. Ezért állt egy olyan kampány élére, amely igyekszik visszaadni a cigány emberek önbecsülését, miközben felhívja a figyelmüket a tanulás fontosságára.
- A munkahelyteremtésnek együtt kell járnia a tanulás fontosságának hangsúlyozásával – véli Caramel.

A zenész tavaly több mint 300 koncerttel a háta mögött év végén családjával közösen úgy döntött, kicsit visszavesz a tempóból.
- A szervezetem jelzett, hogy le kell állnom!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a rajongók koncert vagy lemez nélkül maradnak. Az Elviszlek magammal legutóbbi epizódjában először hallható Caramel készülő lemezének első dalát is, ami az R n B és a popzenét magyar népzenei motívumokkal ötvözi.
- Mindig is szerettem a magyar népzenét. Ez akkor is így van, ha az emberek egy része valamiért úgy gondolja, hogy nem szabad megélned a magyarságodat cigányként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.