Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Április 09. 07:37, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Choli bácsi menyének tekinti Claudiát

Choli bácsi menyének tekinti Claudiát

Többeknek is feltűnt, hogy a Parlamentnél tartott megemlékezésen Daróczi Dávid édesapja nem ment oda Liptai Claudiához. Vajon a család neheztel a színész-műsorvezetőre?

Choli Daróczi József a StoryOnline-nak azt mondta, nem haragszanak Liptai Claudiára. Sőt hozzátette: valahol a menyének tekinti a színésznőt. Mint ismeretes, halála előtt Dávid eljegyezte Claudiát, csak azt titokban tartották. A megtört szívű édesapa a StoryOnline-nak azt is elmesélte, fia szerelme a haláleset utáni két napon is velük virrasztott, de azóta nem találkoztak. Ettől függetlenül nincsenek haragban, mondta a költő.


Kérdésünkre - hogy a temetés után is tartják-e majd a kapcsolatot a gyászoló menyasszonnyal - Choli bácsi elmondta: ha Claudia nem zárkózik el attól, akkor igen. Daróczi Dávid édesapja azt is elmondta, fiától kedden a Dohány utca 76 szám alatt vehetnek búcsút tisztelői, barátai és mindenki, aki szerette őt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.