Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Április 29. 14:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Christina megint GaGát utánozza

Christina megint GaGát utánozza

A jelek szerint Christina Aguilera nem régi karrierjét éleszti fel visszatérésével, hanem egy újat kezd Lady GaGa hasonmásaként - mert megkülönböztetni őket már képtelenség.

Tizennyolc hónappal ezelőtt mindenki azzal foglalkozott, hogy Christina Aguilera fogta Lady GaGa zenei, illetve öltözködési stílusát, és lemásolta. Persze ő tagadta, hogy GaGalizálódott volna, sőt, még arról sem tudott, hogy a Lady egy előadó, vagy egy új menü a kedvenc gyorséttermében. Tegnap pedig kezdődött minden elölről, miután a sztármami megjelentetett egy új képet magáról, amin pont abban a PVC ruhában van, mint GaGa tavaly nyáron Londonban. Ez Aguilera szerint megint csak a véletlen műve, és nem ellopták az outfittet, csak hasonló az ízlésük.


A külsőségekben azonban nem áll meg a két szőkeség közti hasonlóság. Christina új albumára olyan dalok születtek, amikben nehéz nem meghallani a GaGa ihletettséget. Egyes kritikusok szerint csupán a szexualitással tudja majd legyőzni fiatal vetélytársnőjét, mert még mindig szemrevalóbb teremtés, akármi is van rajta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára