Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2010. Április 29. 14:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Christina megint GaGát utánozza

Christina megint GaGát utánozza

A jelek szerint Christina Aguilera nem régi karrierjét éleszti fel visszatérésével, hanem egy újat kezd Lady GaGa hasonmásaként - mert megkülönböztetni őket már képtelenség.

Tizennyolc hónappal ezelőtt mindenki azzal foglalkozott, hogy Christina Aguilera fogta Lady GaGa zenei, illetve öltözködési stílusát, és lemásolta. Persze ő tagadta, hogy GaGalizálódott volna, sőt, még arról sem tudott, hogy a Lady egy előadó, vagy egy új menü a kedvenc gyorséttermében. Tegnap pedig kezdődött minden elölről, miután a sztármami megjelentetett egy új képet magáról, amin pont abban a PVC ruhában van, mint GaGa tavaly nyáron Londonban. Ez Aguilera szerint megint csak a véletlen műve, és nem ellopták az outfittet, csak hasonló az ízlésük.


A külsőségekben azonban nem áll meg a két szőkeség közti hasonlóság. Christina új albumára olyan dalok születtek, amikben nehéz nem meghallani a GaGa ihletettséget. Egyes kritikusok szerint csupán a szexualitással tudja majd legyőzni fiatal vetélytársnőjét, mert még mindig szemrevalóbb teremtés, akármi is van rajta.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.