Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2010. Április 29. 14:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Christina megint GaGát utánozza

Christina megint GaGát utánozza

A jelek szerint Christina Aguilera nem régi karrierjét éleszti fel visszatérésével, hanem egy újat kezd Lady GaGa hasonmásaként - mert megkülönböztetni őket már képtelenség.

Tizennyolc hónappal ezelőtt mindenki azzal foglalkozott, hogy Christina Aguilera fogta Lady GaGa zenei, illetve öltözködési stílusát, és lemásolta. Persze ő tagadta, hogy GaGalizálódott volna, sőt, még arról sem tudott, hogy a Lady egy előadó, vagy egy új menü a kedvenc gyorséttermében. Tegnap pedig kezdődött minden elölről, miután a sztármami megjelentetett egy új képet magáról, amin pont abban a PVC ruhában van, mint GaGa tavaly nyáron Londonban. Ez Aguilera szerint megint csak a véletlen műve, és nem ellopták az outfittet, csak hasonló az ízlésük.


A külsőségekben azonban nem áll meg a két szőkeség közti hasonlóság. Christina új albumára olyan dalok születtek, amikben nehéz nem meghallani a GaGa ihletettséget. Egyes kritikusok szerint csupán a szexualitással tudja majd legyőzni fiatal vetélytársnőjét, mert még mindig szemrevalóbb teremtés, akármi is van rajta.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon