Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2010. Április 02. 07:10, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

„Cigarettatorta” akadt a vámosok horgára

„Cigarettatorta” akadt a vámosok horgára

Tortában elrejtett cigarettaszállítmányt találtak a vámosok egy, az M70-es autóúton megállított moldáv furgonban - értesült a HavariaPress.

A napokban bukkantak a zalaegerszegi vámosok tortaszállítmánynak álcázott cigarettákra. Az M70-esen megállított furgon rakterében négy tortát találtak a pénzügyőrök, ám az édességeket alaposan szemügyre véve kiderült, hogy azokba füstölnivalót „sütöttek" a csempészek. A négy tortából összesen 33 kartonnyi adózatlan cigaretta került elő. A 200 ezer forintot érő csempészárut a vámhatóság lefoglalta, a moldáv furgonossal szemben 250 ezres jövedéki bírságot szabtak ki, amit a helyszínen ki is fizetett.


Idén már másodjára akadt a vámosok horgára „cigarettatorta": február végén ugyancsak az M70-esen, s ugyancsak egy moldáv furgonban találtak tortába rejtett 60 karton cigarettát.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket