Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2010. Július 03. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Cindy Crawford csurom vizesen

Cindy Crawford csurom vizesen

A világ egyik leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawford férjével és két gyermekével egy aquaparkban élvezte a nyarat Kaliforniában, és persze a gyönyörű hölgy is tetőtől talpig vizes volt egy-egy vízi akció után.

Cindy Crawford férjével, Randy Gerberrel és két gyermekükkel látogatott el a kaliforniai San Dimasban lévő aquaparkba.


A negyvenhárom éves gyönyörű szupermodell ugyan fehér felsőjét nem vette le, hogy védje magát a nap ártalmas sugaraitól, de egy-egy vízi akció után ő is csuromvizes volt.


Teljesen hétköznapi emberként jelent meg az aquaparkban a világhírű és dúsgazdag Crawford, s neki és családjának is illedelmesen sorba kellett állnia a csúszdák előtt, mint minden földi halandónak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban