Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. December 17. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Claudia ismét szexis oldalát mutatta

Claudia ismét szexis oldalát mutatta

Amióta Liptai Claudia lefogyott, térdig érő szoknyák helyett gyakran visel minit. A TV2 Mokkájában az utóbbi héten szinte minden reggel így volt látható, de valamilyen módon a Megasztárban is megmutatja combjait.

A Megasztár indulásakor Lakatos Márk kritikával illette Claudia színpadi öltözködését, de azt még a nagy kritikus is eliismerte, a műsorvezetőnek szép lábai vannak. Nos, ezt a színésznő és stylistjai is jól tudják, sőt, amióta Liptai megszabadult pluszkilóitól egyre többször láthatjuk miniben.


Kérdés, azonban az, hogy egy reggeli műsorban mennyire praktikus ez a viselet, hiszen ezekben a falatnyi szoknyákban szinte lehetetlenség úgy ülni, hogy ne láttassanak túl sokat. Az elmúlt napokban a nézők Claudia neccharisnyás és fekete nylonharisnyás combját csodálhatták meg - nem először.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.