Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 24. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Claudia mindent megtehet a TV2-nél?

Claudia mindent megtehet a TV2-nél?

Liptai Claudia állítólag mindent megtehet a TV2-nél, ő diktálja a feltételeket, hiszen tudja, ő a csatorna vezető arca - írja a Bors.

A napilap azt is tudni véli, hogy a színésznő csakis barátnőjével, Jónás Katával hajlandó együtt dolgozni, ugyanis állítólag ő sminkeli a legjobban. Kata egyébként mindig Claudia mellett állt minden körülmények között. A napilap információi szerint a színésznő barátnője lesz a Megasztár 5 vezető sminkese is, ami azt jelenti, hogy a fizetése magasabb, mint a többi sminkesé.

Egy magát megnevezni nem akaró TV2-es dolgozó szerint, nincs olyan ember a csatornánál, aki ellent merne mondani a műsorvezetőnek, ha valamit akar.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.