Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Szeptember 02. 14:57, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Claudia tragédiája nézettebbé teheti a Megasztárt?

Claudia tragédiája nézettebbé teheti a Megasztárt?

Az első nézői adatok szerint múlt szombaton jóval többen választották az RTL Klub X-Faktor című műsorát, mint a TV2 tehetségkutatóját, a Megasztárt. Ebből azonban még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, a nézők természe

Augusztus 28-án szombaton nagy dilemma elé állította a két kereskedelmi televízió a tehetségkutatók szerelmeseit: az összecsapás - ma már tudni lehet - az RTL Klub győzelmével végződött, ám úgy tűnik a TV2 minden lehetséges eszközt bevet annak érdekében, hogy egyenlítsen.



Mindenkit megdöbbentett a csatorna kedd reggel kiadott sajtóközleménye, miszerint elhunyt Liptai Claudia édesanyja. Már akkor eszünkbe jutott, hogy az újabb tragédia után ismét sokan kíváncsiak lesznek a műsorvezetőre: vajon miként birkózik meg az élő adás vezetésével a kétszeres gyászt viselő Liptai Claudia.


Időközben ráadásul pletykák is szárnyra kaptak. Mostanra nyílt titok, hogy a műsorvezető édesanyja jó néhány hete elhunyt, ám ezt sem Claudia, sem a televízió nem kommunikálta. Elképzelhető hogy a hírt nem csupán kegyeleti okokból pihentették? Nagyon is. Nem lehetetlen, hogy a Claudia tragédiája még jól is jöhet a csatornának, amely - elképzelhető -, hogy nem véletlenül tartogatta a Megasztár indulása idejére a gyászhír bejelentését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.