Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Április 19. 07:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Claudia veszélyben van?

Claudia veszélyben van?

Daróczi Dávid édesapja megdöbbentő dolgot állított tegnap este a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában. Többek között leírta, szerinte ki ölte meg a fiát. A nevet csak akkor hozhatják nyilvánosságra, ha vele, Liptai Claudiával, v

Choli bácsi továbbra sem hisz abban, hogy fia öngyilkos lett, éppen ezért arra készül, hogy feljelentést tesz a rendőrségen. A Frizbiben azt is elmondta, néhány nappal a halála előtt még telefonon beszélt Jocival, akinek semmi baja nem volt, sőt inkább nagyon boldognak tűnt, arra készült, hogy bemutatja nekik jegyesét, Claudiát. Az édesapa szerint egyre több jel utal arra, hogy az ex-kormányszóvivő nem öngyilkos lett, többek között az is, hogy a halálakor viselt inge véres lett.

Choli Daróczi József azt is kijelentette: úgy véli, nem csak az ő élete van most már veszélyben, hanem Dávid édesanyjáé, sőt Liptai Claudiáé is. Azt nem árulta el, hogy kire gyanakszik, de bizonyos gazdasági köröket említett, amelyek gyanúsak. Azt is elmesélte, mint furcsa tényt, hogy amikor a tragédia másnapján náluk járt Claudia, elkísérte őt egy fiatalember, aki állítólag a fia barátja volt. Ráadásul ez a férfi válaszolt a műsorvezető helyett minden kérdésre, és amikor ezt Choli szóvá tette, el akart menni.

Az idős költő szerint Claudia ekkor nem volt olyan állapotba, hogy maga ne tudott volna válaszolni a felvetésekre, éppen ezért nem értették, mi folyik. Choli bácsi végül kijelentette, akár mennyire is fáj, ami történt, erősnek kell maradnia a két lánya és az unokái miatt.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.