Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2010. Április 03. 07:01, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Cozma-ügy: lezárult a nyomozás, kisteherautónyi irat az ügyészségen

Cozma-ügy: lezárult a nyomozás, kisteherautónyi irat az ügyészségen

Vádemelési javaslattal zárta le a Cozma-gyilkosság nyomozását a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A 34 ezer oldalnyi nyomozati iratot rendőrségi kisteherautóval szállították pénteken a Veszprém Megyei Főügyészségre.

A gyilkossági ügy és az azzal kapcsolatos garázdaság elleni nyomozást is lezárta pénteken a veszprémi rendőrség. Az emberölés és az attól elkülönítve kezelt csoportos garázdaság miatt elrendelt nyomozás aktái kétszer 17 ezer oldalt tesznek ki.


Marian Cozma meggyilkolásával kapcsolatban öt személlyel szemben él vádemelési javaslattal a rendőrség. A csoportos garázdaság esetében 27 emberrel szemben csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva, nyilvános rendezvényen, társtettesként elkövetett garázdaság lehet a vád, ha a rendőrségi javaslatot elfogadja a főügyészség.A 2008. február 8-án, az egyik veszprémi szórakozóhelyen, illetve az utcán történt gyilkosság ügyében elkészült vádiratban - korábbi információk alapján - az szerepel, hogy Raffael Sándor gyilkolta meg a veszprémi csapat román kézilabdázóját, Marian Cozmát. Áldozatát Raffael a szórakozóhelyen vesén szúrta, majd odakint az utcán szívébe döfte kését. Mindeközben a 25 fős enyingi társaság másik tagja, Németh Győző Ivan Pesicet szúrta meg a veséjén, s fejbe rúgta Zarko Sesumot.


(HavariaPress)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 16:00, hétfő | Kék hírek

Közel 23 millió forintnyi csempészcigivel fogták el őket

A kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható két férfit.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1314 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Szeptember 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Kötözködött, majd orrtörésig fajult a vita

A garázdaság Kaposmérőben egy nyilvános rendezvényen történt a hétvégén.

2021. Szeptember 26. 17:09, vasárnap | Kék hírek

Nem jutott messzire a lopott autóval

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a fiatalnak az ügyében, aki egy autót lopott el Mohácson.