Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Július 30. 17:35, kedd | Sport

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldo hétfőn átvette a Marca napilap Leyenda-díját Madridban. A spanyol újság által alapított elismerést a lap szerkesztősége ítéli oda évente a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott profi sportolónak.

A portugál klasszis a díj átvétele után válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

A portugál Európa-bajnok labdarúgó elmondta, hogy megújulásra volt szüksége, azért igazolt a Juventushoz. Mindent megnyert a Real Madriddal, amit futballistaként megnyerhetett és már nem nem volt meg a kellő motivációja a spanyol fővárosban.

Kiemelte, hogy nagyon sokat jelent neki ez a díj és örömmel utazott Madridba, hogy át tudja venni.

Ronaldo reagált Maurizio Sarrinak a Juventus új edzőjének a nyiltakoztára. A szakember teljes szabadságot adna Ronaldonak a következő idényben a pályán. A portugál támadó meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját a Juvetus-szal a következő szezonban, ezért a csapategységet tartja szem előtt és a védekezésből is ki akarja venni a részét.

Ronaldo kitért a Barcelonára is. A spanyol csapat szerinte remekül igazolt és az egyik legerősebb együttes lesz a következő szezonban. A portugál klasszis egy mosoly mellett azért megjegyezte, hogy a Real és a Juvetus is nagyon erős lesz a következő szezonban.

Kapott kérdést Cristiano Ronaldo Neymarral kapcsolatban is, akivel sokat dolgozott együtt az utolsó időszakban reklámkampányokon. Szerinte a maradni fog Párizsban, de ott kell játszania, ahol a legjobban érzni magát, akkor tudja a legjobb teljesítményt nyújtania.

Forrás: origo.hu, marca.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 19. 07:41, kedd | Sport

Közel kétmillióan nézték a Puskás Aréna megnyitóját a képernyők előtt

Nemcsak a helyszínen, hanem az M4 Sporton is felfokozott várakozás övezte a Puskás Aréna avatóját.

2019. November 18. 08:00, hétfő | Sport

Csomós Mixi: Sok szakaszt nyertünk az ERC mezőnyében

Csomós Mixi és Nagy Attila háromszoros bajnokként vágott neki a Rallye Hungary-nak, de Mádon, egy ártatlan szituációban kifogott rajtuk a fizika,

2019. November 18. 06:25, hétfő | Sport

Peches, mégis bíztató Rallye Hungary ERC futam!

Bár a Ritmus A.S.E. egyik támogatott versenyzője sem látta meg a célt, a főleg Vincze Ferkó által mutatott tempó azonban valamennyire kárpótol minket.

2019. November 15. 16:56, péntek | Sport

Rally: 2 év, 4 autó, 4 bajnoki cím

November 8. és 10. között zajlott le a Rally Hungary 2019, amely nem kizárólag az ERC záró fordulója volt, hanem a magyar bajnokságé is.