Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2019. Július 30. 17:35, kedd | Sport

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldo hétfőn átvette a Marca napilap Leyenda-díját Madridban. A spanyol újság által alapított elismerést a lap szerkesztősége ítéli oda évente a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott profi sportolónak.

A portugál klasszis a díj átvétele után válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

A portugál Európa-bajnok labdarúgó elmondta, hogy megújulásra volt szüksége, azért igazolt a Juventushoz. Mindent megnyert a Real Madriddal, amit futballistaként megnyerhetett és már nem nem volt meg a kellő motivációja a spanyol fővárosban.

Kiemelte, hogy nagyon sokat jelent neki ez a díj és örömmel utazott Madridba, hogy át tudja venni.

Ronaldo reagált Maurizio Sarrinak a Juventus új edzőjének a nyiltakoztára. A szakember teljes szabadságot adna Ronaldonak a következő idényben a pályán. A portugál támadó meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját a Juvetus-szal a következő szezonban, ezért a csapategységet tartja szem előtt és a védekezésből is ki akarja venni a részét.

Ronaldo kitért a Barcelonára is. A spanyol csapat szerinte remekül igazolt és az egyik legerősebb együttes lesz a következő szezonban. A portugál klasszis egy mosoly mellett azért megjegyezte, hogy a Real és a Juvetus is nagyon erős lesz a következő szezonban.

Kapott kérdést Cristiano Ronaldo Neymarral kapcsolatban is, akivel sokat dolgozott együtt az utolsó időszakban reklámkampányokon. Szerinte a maradni fog Párizsban, de ott kell játszania, ahol a legjobban érzni magát, akkor tudja a legjobb teljesítményt nyújtania.

Forrás: origo.hu, marca.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 18:12, péntek | Sport

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet

A hétvégén várhatóan visszatérhet kisebb sérülése után Szoboszlai Dominik, a RB Leipzig labdarúgója.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 11. 15:15, kedd | Sport

Nagyszerű győzelem!

A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött,

2022. Január 11. 13:02, kedd | Sport

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.