Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2019. Július 30. 17:35, kedd | Sport

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldót díjat kapott Madridban

Cristiano Ronaldo hétfőn átvette a Marca napilap Leyenda-díját Madridban. A spanyol újság által alapított elismerést a lap szerkesztősége ítéli oda évente a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott profi sportolónak.

A portugál klasszis a díj átvétele után válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

A portugál Európa-bajnok labdarúgó elmondta, hogy megújulásra volt szüksége, azért igazolt a Juventushoz. Mindent megnyert a Real Madriddal, amit futballistaként megnyerhetett és már nem nem volt meg a kellő motivációja a spanyol fővárosban.

Kiemelte, hogy nagyon sokat jelent neki ez a díj és örömmel utazott Madridba, hogy át tudja venni.

Ronaldo reagált Maurizio Sarrinak a Juventus új edzőjének a nyiltakoztára. A szakember teljes szabadságot adna Ronaldonak a következő idényben a pályán. A portugál támadó meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját a Juvetus-szal a következő szezonban, ezért a csapategységet tartja szem előtt és a védekezésből is ki akarja venni a részét.

Ronaldo kitért a Barcelonára is. A spanyol csapat szerinte remekül igazolt és az egyik legerősebb együttes lesz a következő szezonban. A portugál klasszis egy mosoly mellett azért megjegyezte, hogy a Real és a Juvetus is nagyon erős lesz a következő szezonban.

Kapott kérdést Cristiano Ronaldo Neymarral kapcsolatban is, akivel sokat dolgozott együtt az utolsó időszakban reklámkampányokon. Szerinte a maradni fog Párizsban, de ott kell játszania, ahol a legjobban érzni magát, akkor tudja a legjobb teljesítményt nyújtania.

Forrás: origo.hu, marca.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 14:39, csütörtök | Sport

Rallycross: World Premiere 2020

Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok!

2020. Július 09. 10:13, csütörtök | Sport

Gender Racing Team – Salzburgring Motorsport Festival

Fesztivállal indul a versenyszezon!

2020. Július 08. 07:01, szerda | Sport

Apa és fia egy raliautóban

Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Rally-n. Tette ezt egyszem fiával a kisvadkutyával ifj. Nedecki Lackóval.

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.