Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Október 11. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csabi veszélybe került

Csabi veszélybe került

Vastag Csabi öccsével együtt bejutott a legjobb 12 énekes közzé az RTL Klub X-Faktor című műsorában. Csabi a StoryOnline-nak egy eddig sosem hallott történetet is elmesélt magáról.

Ki hinné, hogy a lányok kedvencének számító idősebbik Vastag testvér korábban építkezésen is dolgozott. Ma már mosolyogva meséli, hogy csupán két napig végezett segédmunkát, ugyanis kirúgták. Azt sem titkolja, hogy mit követett el. Nem tartotta be a biztonsági előírást, aminek ráadásul majdnem végzetes következménye lett.


Figyelmeztették, hogy nem szabad átmenni egy bizonyos építkezésen használt eszköz alatt, ám őt ezt nem vette figyelembe. Ráadásul egy nagy fémdarab épp mellette zuhant le, így csak centiken múlott, hogy nem történt tragédia. Mint kiderült, Tamás is dolgozott korábban építkezésen, ám ő tovább bírta, mint a bátyja. Persze ma már egyikük sem sajnálja, hogy nem kőművesek lettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.