Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2010. Január 13. 18:30, szerda | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

Csábító fogyókúrás programok helyett...

Csábító fogyókúrás programok helyett...

Könnyebb és felvállalható életmódváltás. Holnaptól más lesz! Holnaptól, kevesebbet eszem, elkezdem szedni azt a zöld kis kapszulát, amitől a Gréta is lefogyott. Több folyad

Holnap-, vagyis ma:

Ma elég stresszes volt a napom, úgyhogy délig nem ettem semmit, de most van egy 10 percem arra, hogy bedobjak valamit a Plazaba. ! Az a kis süti igazán szemrevaló! Nem baj majd holnaptól kezdem az életmódváltást"

Te is érezted már magad hasonlóan?

Csábító fogyókúrás programok helyett célszerűbb ráhangolódni a könnyen felvállalható életmódváltásra. De magától nem fog menni! Te is kellesz hozzá!

Hogy miért is érdemes váltani?

Aki törődik a lelkével, és a testével az egészségesebben él. Pár hétig , hónapig sanyargathatjuk magunkat, de az abbahagyott fogyókúrás készítmények után bizony gyorsan visszaszaladnak ránk a kilók, sőt még akár több is annál, mint amennyitől megszabadultunk.

Ha igazán elhatároztuk magunkat lélekben, ha rá tudunk hangolódni magunkra, és arra a célra amit szeretnénk, sokkal nagyobb sikert tudunk elérni. A sikerhez pedig idő kell. A kilók sem egy hét alatt kúsztak fel Rád.

Nagyon okos döntés az étrend megváltoztatása, ami egy kis odafigyeléssel akár élvezetes is lehet, hiszen számos új ízt fedezhetünk fel. Elég ha száműzzük étrendünkből a cukros és szénhidrátokkal teli ételeket. Válaszunk inkább a szárnyas és zöldségekkel teli ételekből. Próbáljunk ki új recepteket. Igyunk legalább 2 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet, teát.

Magában azonban az étrend megváltoztatása még nem elég. Ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk a sportolást is be kell csempésznünk életünkbe. Jó, ha együtt kezdjük egy baráttal vagy barátnővel a mozgást, így mindig lesz egy társunk, aki ösztönöz.

s hogy miért jó sportolni?

- Jobban birkózunk meg a mindennapi stresszel
- Jobb lesz a testtartásunk
- Megnő az önbizalmunk
- Jobb formában jobban érezzük magunkat
- Erősebb lesz szervezetünk ellenálló képessége
- Többet fogunk mosolyogni, jobb lesz a közérzetünk

Kezd el még ma, légy kitartó!


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 24. 10:10, szerda | Helyi

Győri dékán, aki szerelemzenészként hódítja meg Amerikát

„Élénk és lenyűgöző technikai finomsággal játszotta magyar művekből álló gazdag, változatos, fantáziadús repertoárját” – így értékelte Christopher Daly, a philadelphiai Villanova Egyetem professzora Dr. Ruppert István játékát

2019. Július 24. 09:20, szerda | Helyi

Gyere Győrbe, a fröccs városába

Ingyenes fesztiválsétákkal várja a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata a győrieket és a városba látogató turistákat 2019.július 26 és 28. között a XV. Győri Rotary Fröccsnapokon is.

2019. Július 23. 15:23, kedd | Helyi

Szeretnél egy menő szakmát? - Ősztől tanulhatod!

Októbertől OKJ-s idegenvezető képzést indít a győri Széchenyi István Egyetem.

2019. Július 23. 13:14, kedd | Helyi

41 milliárd forintból bővül tovább az Audi Hungária győri gyára

Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben a járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét.