Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Június 20. 15:00, szerda | Bulvár
Forrás: pink.hu

Csaknem 100 nővel szexelt a Csillag Születik versenyzője

Csaknem 100 nővel szexelt a Csillag Születik versenyzője

Plazma, a Csillag Születik versenyzője állítja: körülrajongják a hölgyek, neki csak válogatnia kell.

- Magam sem gondoltam volna, hogy az ismertség ennyi előnnyel jár, de ha már így adódott, élek a lehetőségekkel. Eddig sem voltam elveszett gyerek, de ez egy igazán kiváltságos helyzet – mondta mosolyogva Plazma. A fiatal rapper egyelőre nem akar komoly kapcsolatot, és természetesen ezt közli is a jelentkezőkkel, akik ha ilyen feltételek mellett is érdeklődnek iránta, akkor Plazma nem áll nekik ellen.

– Jelentkeznek a közösségi oldalamon, megállítanak az utcán, odajönnek a bulikban, én pedig kihasználom a helyzetet. A 20 és 32 éves hölgyek között szívesen válogatok. Talán ez furcsán hangzik, de fair játékot játszom velük, világosan megmondom, ne számítsanak szerelemre. A szükségleteimet ki kell elégítenem, a biológia működik, a többi meg karalábé... – adta magyarázatul Plazma, aki állítja, komolyabb kapcsolatra egyelőre nincs is ideje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára