Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Április 02. 07:19, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Családi dráma Joshinál

Családi dráma Joshinál

Heteken keresztül követte nyomon Joshi Bharat és stábja egy szerencsétlen sorsú pár történetét. Józsi és Mónika visszatérő vendége volt a műsornak, remélve, hogy a TV2 kamerái előtt sikerül rendezniük életüket. Amikor azt gondoltuk

Józsi azért érkezett a TV2 stúdiójába, hogy kiderítse, élettársával együtt nevelt gyermeküknek vajon ő-e a vér szerinti apja?! A kórosan féltékeny férfiról kiderült, hogy azt sem tűri el, ha Mónika sminkeli magát, és erőszakosan ragaszkodik ahhoz, hogy a nő konzervatív módon öltözzön. Féktelen indulattal próbálta jobb belátásra bírni a lányt, aki beleegyezett, hogy DNS-vizsgálatot végezzenek az apa kiléte kiderítésére. Az első adásra EZEN a videón emlékezünk vissza!


A sztori felveti a kóros féltékenység problémáját, elgondolkodhatunk azon, milyen személyiségstruktúra kell ahhoz, hogy valaki ilyen indulatokra ragadtassa magát. A műsorban Csides Kata pszichológus egy teszt segítségével próbált betekinteni Józsi lelkivilágába. A szakember szerint a férfi énképe ingatag és zilált, és bár fontosak neki a harmonikus kapcsolatok, nem tesz semmit azért, hogy rendezze életét.
Józsiék történetének második felvonását ITT nézhetitek meg videón!


Joshi Bharat a StoryOnline érdeklődésére elmondta, úgy véli, hogy a féltékenység egyik melegágya az önbizalom teljes hiánya.
"Az ilyen ember úgy érzi, a többiek jobbak, szebbek, értékesebbek nála, nem érzi magát szerethetőnek, kisebbségi komplexussal küzd. Nincs önbizalma férfiként, vagy nőként, ami súlyos személyiségproblémákhoz vezet" - szögezte le az indiai sorselemző.



Joshi szerint a kóros féltékenység esetében a másik sarkalatos pont a birtoklási vágy. Ám ez ha erőszakkal és agresszivitással párosul, csak még messzebbre űzi szerelmünk tárgyát. Így történt ez Józsi és Mónika esetében is, hiszen a DNS-teszt eredményéből kiderült, a férfi szerelemféltése nem alaptalan. Bár a lány váltig állította, kiderült, nem Józsi az édesapa. A nagy bejelentésről IDE kattintva nézhettek meg videót.
Hogy ő kergette a másik férfi karjaiba kedvesét vagy a félrelépés gyanúja tette őt ennyire féltékennyé, nem tudni, azt azonban leszögezhetjük, hogy viselkedése beteges és elfogadhatatlan. Joshi elmondta, hogy bár semmilyen formában nem helyesli a hűtlenséget, egy Mónikáéhoz hasonló személyiség esetében el sem ítéli. A műsorvezető úgy véli, a lány a maga módján lázadt párja viselkedése ellen, és nem számolt a következményekkel. A sorselemző szerint ez a fajta párkapcsolati modell az iskolázottabb rétegek esetében is hasonlóképpen működik, csak a benne szereplő emberek magatartása, önkifejezése más. Náluk gyakoribb, hogy nem tiltással, agresszióval, hanem ajándékokkal és érzelmi zsarolással akarják magukhoz kötni párjukat. Joshi szerint a beteges féltékenység gyökere nagyon gyakran a gyerekkorban keresendő: előfordulhat, hogy a szülők hasonlóképpen viszonyultak egymáshoz, de az is lehet, hogy nem fogadták el gyermeküket. Amikor Joshi ismertette Józseffel a DNS-teszt eredményét, a férfi teljesen összeomlott. Percekig nem szólt, aztán távozott a stúdióból, hogy megkeresse hűtlen élettársát. Mónikát jelenleg egy néző családja fogadta be, a történet pedig várhatóan folytatódik a TV2 Joshi Bharat című műsorában. József összeomlásának pillanatait IDE kattintva nézheted meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.