Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Február 07. 18:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Csapatként nyert a Győr, a végére összezuhant a Ljubljana

Csapatként nyert a Győr, a végére összezuhant a Ljubljana

Jó mérkőzésnek nevezték és elégedettek voltak csapatik teljesítményével játékosok és szakvezetők a szombat esti Győri Audi ETO - Krim Mercator Ljubljana Bajnokok Ligája- ö

Marta Bon, a Krim edzője:
"Az első játékrészben nagyon jól játszottunk. Ezt követően viszont sokat hibáztunk, ez volt a vereség oka. Fiatal a csapatunk, sokaknak még csak egy-két BL szezon van a háta mögött. Elégedett vagyok csapatom teljesítményével. Ez még csak az első mérkőzés volt ebben a körben, lesz még lehetőségünk javítani. Ebből építkezünk, nem történt semmi rossz, játszottunk egy jó mérkőzést."

Liudmila Bodnieva, a Ljubljana beállósa:
"Azt játszottuk, amit terveztünk, de a végén összezuhantunk. A Győrben Pálinger Katalin kimagasló teljeseíménye eldöntötte a mérkőzést. Sokat hibáztunk, ezeket ki kell javítani, és így szeretnénk továbbjutni."

Pálinger Katalin, a Győri Audi ETO kapusa:

"Ma jól ment a védés, kellő hőfokon pörögtem, de a csapat is. A második félidőtől jobban összeállt a fal előttem, és támadásban is feljavultunk. A döntő az volt, hogy minden poszton volt valaki, aki hozzá tudott tenni. Sok mérkőzését megnéztem a Ljubljanának, tudtunk, hogy nem véletelenek az eredményeik. Jól összerázódott a csapatuk, de ma fel tudtuk törni a védelmüket, szerencsére időben. A csapat érdeme a mai győzelem."

Konkoly Csaba, a Győri Audi ETO edzője (képünkön):

"Ilyen kemény mérkőzésre számítottam, a videózások során átbeszéltük az ellenfelünk erősségeit. Tudtuk, hogy nagyon gyors csapat, a játék minden elemében. A második rész közepétől már szépen működött a védekezésünk, eredményesen zártunk vissza, és ehhez jött Kati zseniális teljesítménye. Nagyon nehéz helyzetből hoztuk vissza a meccset, ez mindenképp erény, de gratulálok a Ljubljanának,- edzéseinken erre a modern, gyors kézilabdára kell felkészülnünk."


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.