Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Július 10. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Csavarhúzóval támadtak a gyerekek

Csavarhúzóval támadtak a gyerekek

Gyerekek raboltak ki egy fiatal férfit a szolnoki állomásnál csütörtökön éjjel - közölte a rendőrség. Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken arról tájékoztatott: két gyerek egy 18 é

Mindössze néhány száz forintot zsákmányoltak tőle, majd elmenekültek. A rendőrök nem sokkal később elfogtak egy 12 éves fiút, akit tanúként hallgattak ki, de őt gyanúsítják a rablással. Társát, egy 15 éves fiút még keresik.

A Független Hírügynökség információi szerint korábban a vasútállomáshoz közeli parkban ugyancsak fiatalok fenyegettek meg hajléktalanokat, akiktől először cigaretták, majd később pénzt követeltek. Őket egy férfi zavarta el, aki unokájával a közeli játszótéren játszott.

Szerdán Karcagon támadtak meg tizenéves lányok egy járókelőt, egy 15 éves lányt, akit megvertek és ki is raboltak, telefonját, gyűrűjét vették el tőle.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön