Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Március 18. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Cseke Katinka ledobja a ruháit

Cseke Katinka ledobja a ruháit

Cseke Katinka az utóbbi időben csak a boldogságtól hízik, hiszen egyiptomi szerelme egy hónapja megkérte a kezét. A színésznő rendkívül boldog, ezért a Jóban Rosszban producere még a vetkőzésre is rá tudta venni.

„A cicimre vagyok a legbüszkébb. Eredeti és kemény, pedig 10 hónapig szoptattam egy kisbabát.” – mondta Cseke Katinka a TV2 Frizbi című műsor felvételén Hajdú Péternek. A színésznő egyáltalán nem szégyelli azt, hogy teste már nem olyan, mint gyermekvállalás előtt és ennek nyomait nem szándékozik műtéti úton eltüntetni sem. Hirdeti a természetességet, amit nem győzünk helyeselni és nem utolsó sorban boldog és szerelmes.

„Nehezen beszélek a férjem jelenlétében a szeretőmről.” – nevetett a színésznő, aki természetesen sorozatbeli férjére, Tóth Rolandra gondolt, majd folytatta az elmélkedést egyiptomi kedveséről. „Hihetetlenül szenvedélyesek az arabok, állandóan jött és nyomult. Szerintem az első nő voltam az életében, aki nem esett hasra a külsejétől. Nekem nem is tetszett az elején.” – mesélte a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje szerelméről, aki azt is elárulta, hogy Hasseine egy hónapja már a kezét is megkérte. A pár leginkább interneten tartja a kapcsolatot, az „internetes puszik” és beszélgetések azóta is ismétlődnek, de legközelebb tavasszal, Tunéziában találkoznak.


„Mi az, amit bevállalnak a sorozat kedvéért?”- kérdezte Hajdú Péter. „Fürdőruhában, a Balatonban, rúdon” már látható volt a színésznő, emellett pedig az összes férfi szereplőt is láthattuk már meztelenül a sorozatban. „Bár a sorozatban gyönyörű testű csajok vannak, a producer (Nagy Tamás) engem vetkőztetett le. Szerintem ez az ő perverziója. Büszke vagyok magamra, hiszen nemcsak 50 kilós nők vannak a Földön!” Cseke Katinka egyetlen aggálya a Hajdú által felajánlott és a műsoridőben telefonon megszervezett, meztelen fotózás ellen, hogy mit szól majd a tunéziai anyósa-apósa.

A teljes interjú a Frizbi vasárnap esti adásában látható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.