Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Július 24. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Csendben fociznak: az ETO Parkban is betiltották a vuvuzela használatát

Csendben fociznak: az ETO Parkban is betiltották a vuvuzela használatát

A bajnok DVSC-nél, a Győri ETO-nál és a Haladás pályáján is tilos a vuvuzela használata. A 2010-es labdarúgó-világbajnokság egyik ikonjának is nevezhetjük a vuvuzelát. A "

Angliában a Tottenham után az Arsenal, a West Ham, a Birmingham City, a Sunderland, az Everton és a Fulham pályáján sem fújható a dél-afrikai hangszer. Tilos a wimbledoni teniszpályán a használata, meglepetésre a dél-afrikai rögbicsapatok is betiltották. Utánajártunk a magyar focipályákon hol használható a vuvuzela.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség még nem határozott a kérdésben, ezért megkerestük az egyes klubokat. A bajnok DVSC-nél, a Győri ETO-nál és a Haladás pályáján is tilos a használata. Az MTK-nál nincs tiltás, itt a biztonsági szolgálat dönti el, hogy beengedik a stadionba a darázskürtöt vagy sem.

Az FTC-nél, a Vasasnál, a Honvédnél, továbbá a másdosztályú PMFC-nél, Kozármislenynél és a Gyirmótnál sem foglalkoztak még az üggyel.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.