Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Január 09. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Csillagot kap a Hírességek Sétányán a legkeresettebb brit színész

Csillagot kap a Hírességek Sétányán a legkeresettebb brit színész

A világ talán legkeresettebb brit színésze a jövő héten csillagot kap a Walk Of Fame-en.

Colin Firth, a Bridget Jones és a Büszkeség és balítélet sztárja a jövő héten átveheti saját csillagát a híres hollywoodi sétányon, a Walk of Fame-en. A keresett brit színész leplezheti le a 2429. csillagot, ami a híres járdán fekszik majd, a Hollywood sugárúton, közvetlenül egy angol pub, a The Pig & Whistle előtt.

A színésznek ez egy különösen sikeres időszak volt az életében, őt tartják a legesélyesebbnek az idei Oscarra a Legjobb színész kategóriában VI. György király szerepéért A király beszéde című filmben, hiszen a Golden Globe-ra már jelölték, valamit a Screen Actors Guild díjra és vezető díjakat vitt haza a a chicagói, illinoisi és a phoenixi kritikusoktól is.

De 2010-ben Firth BAFTA díjat is hazavihetett, az A Single Man-ért, amivel a filmakadémia jelölte Oscarra, a Golden Globe-ot és a Screen Actors Guild díjat pedig haza is vihette. Ezen kívül az év alakítása 2010 díjjal tüntették ki a Santa Barbara Nemzetközi filmfesztiválon. és a londoni filmkritikusok szerint ő volt az év brit színésze.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.