Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2010. Január 09. 15:39, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Csisztu Zsuzsa: "Lelkileg felkészültünk a változásokra"

Csisztu Zsuzsa: "Lelkileg felkészültünk a változásokra"

Eseménydús újév elébe néz Csisztu Zsuzsa. Munkájában, magánéletében, sőt talán még a nevében is hozhat változást a 2010. A műsorvezetőnő úgy véli, nem csak két és fél éves kisfia, hanem ő maga is sokat változott az elmúlt idő

"Nagyon rám fért az a fajta nyugalom, amit férjemtől, Ketskés Norberttől kapok. Egész más érzelmi alapokra épül ez a kapcsolat, mint a korábbi házasságom. Norbert mellett társként, feleségként, édesanyaként is teljes értékű nőnek érzem magam. S ami nagyon fontos: tudom, hogy nem vagyok egyedül, mindig és minden körülmények között számíthatok rá. Megszűntek bennem azok a kétségek, amelyek megismerkedésünk előtt emésztettek. Korábban állandóan vizsgálgattam magam, s minden percben feltettem a kérdést, hogy vajon jó-e amit éppen csinálok vagy mondok. Ma már nem tépelődöm. Ha egy nő ennyire bizonytalan saját magában, az a kapcsolat rossz működését is jelzi. Most, hogy megerősödtem belülről, a fiamnak és a férjemnek is többet és másként tudok adni magamból" - vallja Csisztu Zsuzsa a Meglepetés e heti címlapsztorijában.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad