Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. November 02. 11:20, szombat | Külföld
Forrás: hir24.hu

Csoda! Túlélte a vonat vécéjében született, kiesett baba a zuhanást! – fotó

Csoda! Túlélte a vonat vécéjében született, kiesett baba a zuhanást! – fotó

Elképesztő történetről számolt be egy indiai hírportál. Egy kisbaba ugyanis születése után rögtön túlélt egy zuhanást, amikor kiesett a vonat vécéjének nyílásán a sínekre!

A várandós Rehani Bibi és édesanyja Afroza vonatra szálltak az India és Banglades határán lévő Lalgola városában. A kismama azonban rosszul lett, majd kiment a mosdóba.

Ott meg is szülte a babát, de a kicsi szerencsétlen módon valahogy átcsusszant a vonat vécéjének nyílásán keresztül a sínekre.
Afroza meghallotta lánya hangos sírását a mosdóban és odarohant hozzá, majd segítségért kiabáltak. Az utasok vészfékkel megállították a vonatot és elrohantak a babáért. – írja a First Post.
Nem sok idő múlva az anyát és az újszülöttet is kórházba vitték, ahol kiderült, hogy a bébi egy karcolás nélkül úszta meg az életveszélyes balesetet.

„ A baba és az anyuka is szerencsére jól vannak most már biztonságban” – közölte az orvos. Szerinte csoda, hogy az újszülöttön egyáltalán nem volt semmilyen sérülés.

Címkék: csoda, india, szülés, wc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).