Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2010. Január 02. 06:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Csodával határos módon élte túl a vonatgázolást

Csodával határos módon élte túl a vonatgázolást

A sínek között feküdt az a férfi, akit csütörtök este ütött el a vonat Egernél. A harmincéves hajléktalan a csodával határos módon túlélte a gázolást.

Az Eger és Szilvásvárad között közlekedő szerelvény ütötte el - mondta el Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították az egri megyei kórházba, egyebek mellett bordatörése van, a feje is megsérült. A rendőrség nem tudta kihallgatni, ezért egyelőre nem tudni, miért feküdt a sínek között.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:49, csütörtök | Kék hírek

Közös életet ígért, milliókat csalt ki a nő

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak.

2019. Október 17. 05:01, csütörtök | Kék hírek

Alvó fiút rúgott fejbe egy gyermekfelügyelő Nagykanizsán

Garázdaság miatt emeltek vádat egy gyermekfelügyelő ellen, aki a nagykanizsai javítóintézetben fejbe rúgott egy alvó fiút, kollégája figyelmeztetésére pedig törni-zúzni kezdett.

2019. Október 16. 13:39, szerda | Kék hírek

Iskolában okozott bombariadót egy 17 éves fiú Salgótarjánban

Pár napon belül elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a fiút, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül bomba robban.

2019. Október 15. 10:09, kedd | Kék hírek

Halálos vasúti baleset történt Nagymarosnál

Vonattal ütközött egy személyautó kedden Nagymaros külterületén egy vasúti átjáróban, a kocsi vezetője a helyszínen meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.