Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Január 08. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Csonka Pici jelet kapott: nem hagyja ki a lehetőséget

Csonka Pici jelet kapott: nem hagyja ki a lehetőséget

Csonka András azon emberek közé tartozik, aki már nagyon várta az idei évet ugyanis a tavalyi nem hozott túl sok örömet számára. A színész-műsorvezető elárulta, milyen jelet kapott és mit fogad meg 2011-re.

"Vártam az új évet, mert nem nagyon szerettem a 2010-eset. Nem szívesen mondok ilyet egy évre, hogy nem szerettem, hiszen az a jó, ha évvégén úgy érzem, hogy ez az év is hozzátett valamit az előzőkhöz, vagy esetleg több volt, mint az előző. Ezt viszont sajnos a 2010-es évre nem mondhatom. Szakmailag sem mondhatom, hogy olyat csináltam volna, ami emlékezetes maradna saját magam számára. Nyílván játszottam a régi feladataimat, de nem volt olyan új feladat, ami annyira felvillanyozott volna. És a magánéletemben is bekövetkezett egy törés: véget ért egy kapcsolatom, úgyhogy nem szerettem ezt az évet, és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. Sikerült!" - meséli Csonka András a LifeNetwork Tv vasárnapi Life magazinjában.

A színész-műsorvezető az újévi fogadalmakkal kapcsolatban mesélt minderről, s elárulta: bár általában nem hisz ezekben - hiszen ahogy zajlik az év, szerinte megfeledkezünk róluk -, de most is szeretne elérni valamit.

"Idén a célom az, hogy lelassítsam azt a folyamatot, ami a 40 felettiek egészségével történik. Mostani fogadalmam tulajdonképpen megismétlődik: elkezdem, illetve folytatom az edzést. Most építettek a közelembe egy konditermet, ez egy jel, ezt a lehetőséget nem szabad kihagynom!" - mondja a műsorban Bandi, aki szerint a boldogság nyilván mindannyiunk vágya, de ezért mi magunk tehetünk a legtöbbet.

A színész-műsorvezető igyekszik az életét olyan irányba terelni, hogy azt átélhesse, s hozzátette: örül annak, ha a barátai körülötte vannak, megnyugtatja, hogy nincs egyedül, jelenleg ugyan nem szerelmes, de szeretne az lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.