Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2016. Szeptember 16. 08:15, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Csoportos verekedés tört ki egy győri sörözőben

Csoportos verekedés tört ki egy győri sörözőben

A győri rendőrök fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat.

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 22 éves és egy 19 éves helyi, valamint egy 28 éves mezőcsáti és egy 41 éves szárföldi lakos ellen.
Bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. szeptember 14-én a késő esti órákban arról, hogy két társaság között dulakodás alakult ki egy győri vendéglátóhelyen. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy három fős asztaltársasághoz odalépett a két helyi és a szárföldi férfi és szóváltás alakult ki közöttük. Az asztalnál ülő mezőcsáti lakos bántalmazta a provokáló társaság tagjait és verekedés alakult ki közöttük. A dulakodás közben megrongálták a söröző berendezési tárgyait és több üveget is összetörtek.
A rendőrök megérkezése előtt a garázdák elmenekültek, azonban a nyomozók fél órán belül elfogták győri gyanúsítottakat és szárföldi társukat. A tettlegességet kezdő 28 éves férfi végül önként bement a rendőrkapitányságra, ahol mind a négyüket gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.