Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Április 22. 14:41, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Csőtörés a XI. kerületben: torlódás, napokba telhet a javítás

Csőtörés a XI. kerületben: torlódás, napokba telhet a javítás

Csőtörés nehezíti a forgalmat csütörtök reggel óta Budapesten, a XI. kerületben. A nagy átmérőjű vezeték a Budafoki útnál, az Október 23. utcában sérült meg, a teljes helyreállítás napokig is eltarthat.

A 800 milliméter átmérőjű vízcső csütörtök hajnalban tört el a XI. kerületben, az Október 23. utcában. Emiatt nagy mennyiségű víz került az aszfaltra, beleértve a villamossíneket is. Mivel a szerelvények így nem tudnak közlekedni, a 4-es villamosok a 6-os villamosok vonalán, a Móricz Zsigmond körtérig közlekednek. A történtek miatt torlódás alakult ki a környéken, kétszer két sávot azonban nemrégiben járhatóvá tettek, így most mindkét irányba haladhatnak az autósok - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Lévai Zsuzsanna, a Fővárosi Vízművek Zrt. szóvivője, aki hozzátette: a környék vízellátását nem érinti az eset.

A BKV fődiszpécsere a történtek kapcsán elmondta: az érintett buszok már az eredeti útvonalon közlekedhetnek, a Fehérvári út és a Petőfi híd budai hídfője között azonban a villamos helyett még pótlóbuszok szállítják az utasokat.


Jelenleg tart a sérült vezetékek feltárása, ezt a tervek szerint még ma kicserélik. Az útburkolat javítása, a villamossín helyreállítása azonban várhatóan napokig eltart majd.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.