Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2020. Január 15. 11:26, szerda | Bulvár

Csúnya autóbalesetet szenvedett a Madách Színház fiatal színésze és felesége

Csúnya autóbalesetet szenvedett a Madách Színház fiatal színésze és felesége

Solti Ádám és felesége, Berni autóbalesetet szenvedtek: eléjük vágott egy autó, a sofőr pedig elhajtott a helyszínről.

Szerencsére egyiküknek sem esett komoly bajuk. A 7-es főúton haladtak, amikor egy autó eléjük vágott. Ádámnak sikerült elrántania a kormányt, és egy oszlopnak csapódtak. A másik autó sofőrje elhajtott a helyszínről.

"A belső sávban haladtunk, előttünk egy autó és egy teherautó ment. Szerettem volna elhagyni őket, indexeltem és sávot váltottam. Az előttem haladó autós azonban egy pillanat alatt bevágott, pont oda, ahol mi voltunk" - magyarázta Solti Ádám.

"Elrántottam a kormányt, hogy ne ütközzünk össze. Felhajtottam egy járdaszigetre, ahol még napokkal később is látszik a féknyom és a horpadás az oszlopon, ahol nekimentem. Tiportam a féket és próbáltam bekanyarodni a Kánai útra, ahol végül sikerült megállni.

Az autó gumija szétrobbant a manőver közben, a borzalmas hang és a fékcsikorgás miatt még a balesettől 100 méterre levő kereskedésből is kiszaladtak megnézni, mi történt" - árulta el a Blikknek Ádám, aki feleségével együtt nagyon megijedt.

"Ilyenkor dühös az ember, de aztán előbb arra jön rá, szerencsés, hogy épségben kiszállt a kocsiból, majd arra, milyen törékeny az élet. Elég egy rossz pillanat, és vége..." - mondta Berni. A másik autó sofőrjét nem találják.

"Próbáltam megnézni a rendszámát, de nem láttam... Egyszerűen továbbment! Kivágott, miatta történt az egész, aztán elhajtott! Bár volt térfigyelő kamera a kereszteződésnél, a másik autó rendszáma pont nem látszik, így nem tudjuk, előkerül-e valaha a sofőr.
Nem kártérítést szeretnék a másik sofőrtől, csak annyit, kérjen bocsánatot. Főleg azért, mert otthagyott, pedig nem tudhatta, esett-e bajunk"
- mondta Ádám, pedig bőven keletkezett káruk: tréler szállította el az autót, új gumik kellenek, és még vizsgálják, hogy a futóműnek lette-e baja.

A lap kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányságon elmondták, vizsgálják a baleset körülményeit.

Forrás: life.hu

Kép: Instagram/Solti Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.