Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Február 26. 14:38, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya manó lett az énekesnőből

Csúnya manó lett az énekesnőből

Fergie és a plasztikai sebészet régóta íródó közös története rossz irányt vett, mert a legutolsó átalakítása nem sült el a legjobban, és már inkább csúnyul, mintsem szépül.

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Black Eyed Peas, miután szerdán sikerült megtölteniük a Madison Square Gardent. Az óriási tömeg láttán a banda frontasszonya, Fergie el is sírta magát. Pedig inkább a külsejét kellett volna megkönnyeznie. Az énekesnő ismét alakíttatott az arcán, holott eddig sem volt az a természetes szépség. A végeredmény láttán, végkép elhibázott döntés volt a legutóbbi plasztikázása, mert egy csúnya kis manó lett belőle. Az arcáról eltűnt minden érzelem, és báj, ami az eddigi beavatkozásokat még túlélte. Valamint az sem áll túl jól neki, ha a haját a fülei mögé teszi, mert szép nagy radarral áldotta meg a sors.

A magát harmincnégy évesnek mondó, de ettől legalább egy hatossal idősebb Fergie az egész napját farsangnak fogta föl. Amíg az afterpartin manónak öltözött, a koncert közben robotlánynak. Egy olyan különleges fémruhát csináltatott magának, amiért Lady GaGa és Beyoncé sírva könyörögne.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.