Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. December 09. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya sebhelye van az énekesnőnek

Csúnya sebhelye van az énekesnőnek

Christina Aguilera eddig nem beszélt mellplasztikájáról, de most szavak nélkül is lebukott, a beavatkozás nyoma miatt.

Az mindig nyilvánvaló volt, hogy Christina Aguilera nem természetes úton alakult át nyolc éve, második albumának megjelenése előtt. De valahogy senki nem firtatta különösebben, hogy mitől lettek kétszer akkorák a mellei, mint korábban, és ezért ő sem beszélt róla. Inkább csak mutogatta őket. Most viszont, hogy újabb, ezúttal negatívabb átalakuláson ment keresztül, már alaposan végigmérik az emberek minden egyes porcikáját, és nemcsak a domborulataira koncentrálnak, így pedig nem lehet nem észrevenni a több centis vágásokat a hónaljaiban. A hegek a mellnagyobbításakor keletkeztek, miután a karjai alól helyezték be a szilikonpárnáit.

A sebhelyek eddig azért maradhattak észrevehetetlenek, mert olyan helyen ejtették meg a vágásokat, melyek csak egy bizonyos pozícióból láthatók, hiszen Christina hóna alá elég kevesen szoktak bebújni leskelődni. Azonban az utóbbi hónapokban felszedett plusz kilóitól megnyújt a bőre, és így már feltűnőbbek lettek a hegek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.