Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 06. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya sebhelyek ékesítik a kebelcsodát

Csúnya sebhelyek ékesítik a kebelcsodát

Heidi Montag a rekordmennyiségű plasztikázása után nemcsak egy élő Barbie baba lett, de a beavatkozások nyomaitól olyan, mint akit késsel összeszurkált valami elmebeteg.

2009 novemberében Heidi Montagon egyszerre tíz szépészeti operációt hajtott végre az azóta elhunyt Dr. Frank Ryan. Bár a végeredményt tekintve ezeket aligha lehet szépészetinek nevezni. Ugyanis olyan lett, mint Frankenstein modern szörnye, ami szó szerint értendő. Heidi testét tucatnyi csúnya heg borítja, miután Ryan meglehetősen amatőr módon öltötte össze. A mellein, a nyakán, az állán, a fenekén, a hónaljaiban, a fülei mögött, valamint a hajvonalán olyan sebek éktelenkednek, mintha valaki összevagdosta volna egy támadás során. A legcsúnyább azonban mégiscsak a mellbimbója, mely vállalhatatlanul eltorzult a két mellnagyobbítása miatt. Vagyis a The Hills című ál-reality szereplője sokkal rosszabbul néz ki, mint a műtétek előtt. Amiért csak magát okolhatja, hiszen az új külsejével akart még nagyobb sztár lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.