Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2010. Június 30. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnyán kopaszodik a szupermodell

Csúnyán kopaszodik a szupermodell

Naomi Campbell általában a viselkedésével hozza a frászt az emberekre, viszont a kihullott hajának nyoma sokkal rémisztőbb.

A mai világban már minden második lány modell, vagy annak vallja magát, viszont arra nem gondolnak, hogy ez a szakma csak akkor éri meg, ha rendesen megfizetik. Mivel hosszú távon elég káros hatással van a külsőre még akkor is, ha nem lesznek anorexiások. Jó példa erre Naomi Campbell, akinek a haja ment rá a karrierjére. Illetve az ahhoz szorosan hozzátartozó póthajakra, amiknek a súlya szép lassan kitépkedte az eredeti fürtjeit. Így most már csak parókában mehet nyilvános helyre. Azonban óvatlan pillanatokban, felsejlik a csúf valóság, és mindenki szembesülhet kopasz foltjaival. Ha szerencséje van, akkor megállítható a folyamat, még mielőtt a női Kojakként pózolhatna.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 21:55, kedd | Bulvár

Majkát baleset érte a Bezár a bazár! forgatásán

Tilla árulta el egy posztban közösségi oldalain, hogy egyrészt már javában készül a Bezár a bazár folytatása, másrészt műsorvezető-társa balesetet szenvedett a forgatáson.

2020. Január 28. 17:06, kedd | Bulvár

Szabó István Zárójelentés című filmje hamarosan a mozikban

Február 27-től vetítik a hazai mozik Szabó István új filmjét. Az Oscar-díjas rendező Zárójelentés című alkotásának operatőre Koltai Lajos, a filmben kiváló színészek sora vonul fel.

2020. Január 28. 15:05, kedd | Bulvár

Hamarosan mozikban az Oscar-díjas magyar filmrendező Zárójelentése

Február végétől lesz látható a mozikban Szabó István új filmje, a Zárójelentés.

2020. Január 28. 15:04, kedd | Bulvár

Idén Dunaújváros ad otthont Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobjának

Idén Dunaújvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobját, a CityRocks Produkciót, amelyen csakúgy, mint a 2018-as szegedi és a 2019-es kecskeméti nagykoncerten,