Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2019. December 17. 10:38, kedd | Bulvár

Csűrös Karola bezárkózott, Pásztor Erzsi aggódik érte

Csűrös Karola bezárkózott, Pásztor Erzsi aggódik érte

Csűrös Karola ízületi problémái miatt ritkán hagyja el a házat, ezért inkább telefonon tartja a kapcsolatot a külvilággal. Pásztor Erzsi azt mesélte, előfordul, hogy napokig nem érik el.

A Szomszédok Janka nénije elmondta, elég sokszor fordul elő, hogy Csűrös Karola nem válaszol a telefonhívásokra, emiatt sokat aggódik, főleg, mert legutóbbi térdtörése óta nagyon ritkán hagyja el az otthonát. Legutóbb a múlt héten beszélt vele a Szomszédok folytatásának híréről .

A 83 éves színésznő elég sokat betegeskedik, mozgásszervi problémákkal küzd, férje halála óta a barátai figyelnek rá - írja a Blikk.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Illyés Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban