Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. December 17. 21:59, csütörtök | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Dabba

Dabba

A virágvizek ritkaságnak számítanak a hazai kozmetikai iparban, de egyre többen választják a megszokott arctisztítók, tonikok és krémek mellé, hiszen a hűsítő és frissítő permetek új életet kölcsönöznek a bőrnek.

A Dabba virágvizei Lettország virágainak és fáinak színes harmoniáját, mennyei illatát és üdítő hatását rejtik.

Kiváló minőségű alapanyagok

A Dabba virágvizek Lettország értékes növényi kivonatait tartalmazzák, friss, színes mezei virágok szirmainak illatát, lédús gyümölcsök vitaminjait és a vadon élő fák erejét.

Szigorúan vett minőség

A Dabba virágvizek 100%-ban természetes, 99%-ban ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkből készülnek, amelyek kiváló minőségét az Ecocert szabvány biztosítja. A permetek nem tartalmaznak parabéneket, alkoholt és mesterséges illatanyagokat vagy színezékeket. Kizárólag a természet színes ajándékainak illatát, harmóniáját és lelkét.

Kinek ajánljuk?

A Dabba virágvizeket azoknak ajánljuk, akik bőrük tisztításához, tonizálásához és hidratálásához egy természetes, illatos, gyengéden ápoló permetet keresnek.

A Dabba termékkínálatát úgy alakították ki, hogy a növények értékes esszenciái közül különböző bőrtípusok számára kínáljanak ideális megoldást.
A Vadmálna víz azoknak jó választás, akiknek pattanásos a bőre, pórusai tágak, közben a bőrápolást száraz foltok is nehezítik. A Nyírfavíz a zsíros vagy vegyes bőr különleges ápolószere, amely akár a hajas fejbőrön, borotválkozás, epilálás vagy szaunázás után is használható. A Cickafark víz gyengéden tisztítja és tonizálja a vegyes vagy problémás bőrt.

Válaszd Te is a bőrtípusodnak megfelelő illatos és élettel teli Dabba virágvizek közül, ha üde és bársonyos arcbőrre vágysz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Életmód

Kétezer boltban csak magyar zene szól egy napig

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.