Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 19. 13:00, hétfő | Bulvár

Dallos Bogi Pápai Jocival folytatja

Dallos Bogi Pápai Jocival folytatja

A 7kor Nálam! Dallos Bogi lakástalkshow-ja: az M2 Petőfi TV műsorvezetője már a sorozat második évadát készíti online, azonban tévében most, március 19-én debütál a műfaj és a fél órás műsor.

Március 19-én, az első adás vendége Pápai Joci, akitől megtudhatjuk, hogy mi történt az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtt 10 perccel, de kiderül az is, hogy mit rejtett a hangszeren kívül a gitártáskája tizenévesen. Joci vall az igaz szerelemről, a lelkiismeretről, családról és karrierről, valamint arról, hogy a mai napig nem tudja könnyek nélkül elénekelni az Origót.

A beszélgetésből kiderül, hogy egy pillanat alatt rájött, hogy kivel akar csavarogni 30-40 éven át. Beszél a lelkiismeretről és arról, hogy ki Magyarország legjobb kamuangol énekese, és megtudjuk, hogy a gitár még mindig a legrövidebb út egy lány szívéhez. Kiderül, hogy imád játszani, és ha lehetne, akkor folyton ezt tenné.

7kor Nálam! – Dallos Bogi műsorát március 19-től minden hétfőn 21.05-től elsőként az M2 Petőfi TV műsorán, majd a csatorna YouTube oldalán láthatják a nézők.

Kép: kozepsuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.