Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Április 29. 08:12, hétfő | Helyi

Dedikáltak a győri színészek- IX. 1 nap a kulisszák mögött

Dedikáltak a győri színészek- IX. 1 nap a kulisszák mögött

Hatalmas siker volt a Győri Nemzeti Színház idei nyílt napja is pénteken.

Színházi activity, kulisszajáráasok pincétől a zsinórpadlásig, interaktív stúdiós foglalkozás, tánctanítás a próbateremben, színpadtechnikai show, primadonnás gyorsöltözéssel és társasjátékozási lehetőség a művészekkel - várta a színházszerető közönséget.

A színház két kiemelkedő művésze vizsgaelőadással készült a nyílt napra. Szina Kinga Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezső írásait szerkesztette egybe, majd Mihályi Orsi A műselyemlány című zenés estet mutatta be. Előadásuk mindenképpen mérföldkőnek számított, nemcsak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett tanulmányaikat zárták le ezzel, hanem bizonyították, önálló est keretén belül is megállják helyüket a színpadi térben, valamint bőven akad mondanivalójuk magukról és a világról.

A nagysikerű nyílt napot a Kisfaludy termes önálló produkciók és lépcsős teltházzal a szórakoztató, zenés Csoportterápia előadás zárta.

Forrás: gyoriszinhaz.hu

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Győrben is vár a Tavaszi Fesztivál

Március 15-én, nemzeti ünnepünkön kezdődik Győr szezonnyitó összművészeti fesztiválja a Győri Tavaszi Fesztivál. Keretében koncertek, előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket.

2020. Február 18. 17:20, kedd | Helyi

Megrázó tragédia: Agyvérzést kapott, Győrben lett rosszul a Pokolgép frontembere

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta itt gyógyul.

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!