Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2010. Május 23. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Delhusa: "A gyermek megmentése volt a cél!"

Delhusa: "A gyermek megmentése volt a cél!"

Delhusa Gjon nevelt lánya másfél év kálváriája után mostani felesége gyámsága alá került. Az énekes az Esti Sztori felvételén szűkszavúan ugyan, de örömmel mesélt arról Havas Henriknek és Ómolnár Miklósnak, hogy végre minden ren

Egy hete Andrea ismét családi körben örülhet a mindennapoknak. A kislány kálváriáját - ami azzal kezdődött, hogy édesanyja egy emberként nevelőapját, Delhusát zárta ki a gyámságból - mindenki nyomon követhette a bulvársajtóban. A jogilag kialakult gordiuszi csomót Gjon volt és jelenlegi felesége oldotta meg azzal, hogy emberségből elvállalta a kislány gyámságát:

"Mindenki kereste a pozitív megoldást, anyuka nem létezett, eltűnt a világba és ott maradt egy gyerek. Ezt osztottam meg a feleségemmel, hogy tulajdonképpen ennek a gyereknek a megmentése a cél!"


Delhusa annak idején elhagyta feleségét Andrea anyjáért, bár eredetileg csak egy alkotóház felépítését tervezte, ahova elvonulhat. Másképp alakultak a dolgok, de mivel nem égetett fel minden hidat maga mögött és jó barátságban maradt asszonyával, így bátran fordulhatott hozzá ebben a nehéz helyzetben segítségért:

"Külön választotta a két dolgot, ez egy magas szintű emberi érték. Ő annyira bölcs és annyira távollátó, annyira emberséges."

A zenész elmondása szerint velük is megtörtént, ami sok kapcsolatban megesik, egy időben ellaposodott a kapcsolatuk, ék verődött közéjük. A tisztelet azonban mindvégig megmaradt, így lehetnek most ismét egy család.

Andrea számára tehát pozitív fordulatot vett az élet, bár felnőtté válását megsürgették a történtek, mostanra jól van. Nyelveket tanul, sportol és divattervező szeretne lenni.Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:37, csütörtök | Bulvár

Lajcsinak végleg abba kell hagynia a zenélést

Lagzi Lajcsi rossz hírt kapott az orvosoktól: a koncertezéssel töltött évtizedek annyira tönkretették a hallását, hogy akár meg is süketülhet.

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.