Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2010. Május 23. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Delhusa: "A gyermek megmentése volt a cél!"

Delhusa: "A gyermek megmentése volt a cél!"

Delhusa Gjon nevelt lánya másfél év kálváriája után mostani felesége gyámsága alá került. Az énekes az Esti Sztori felvételén szűkszavúan ugyan, de örömmel mesélt arról Havas Henriknek és Ómolnár Miklósnak, hogy végre minden ren

Egy hete Andrea ismét családi körben örülhet a mindennapoknak. A kislány kálváriáját - ami azzal kezdődött, hogy édesanyja egy emberként nevelőapját, Delhusát zárta ki a gyámságból - mindenki nyomon követhette a bulvársajtóban. A jogilag kialakult gordiuszi csomót Gjon volt és jelenlegi felesége oldotta meg azzal, hogy emberségből elvállalta a kislány gyámságát:

"Mindenki kereste a pozitív megoldást, anyuka nem létezett, eltűnt a világba és ott maradt egy gyerek. Ezt osztottam meg a feleségemmel, hogy tulajdonképpen ennek a gyereknek a megmentése a cél!"


Delhusa annak idején elhagyta feleségét Andrea anyjáért, bár eredetileg csak egy alkotóház felépítését tervezte, ahova elvonulhat. Másképp alakultak a dolgok, de mivel nem égetett fel minden hidat maga mögött és jó barátságban maradt asszonyával, így bátran fordulhatott hozzá ebben a nehéz helyzetben segítségért:

"Külön választotta a két dolgot, ez egy magas szintű emberi érték. Ő annyira bölcs és annyira távollátó, annyira emberséges."

A zenész elmondása szerint velük is megtörtént, ami sok kapcsolatban megesik, egy időben ellaposodott a kapcsolatuk, ék verődött közéjük. A tisztelet azonban mindvégig megmaradt, így lehetnek most ismét egy család.

Andrea számára tehát pozitív fordulatot vett az élet, bár felnőtté válását megsürgették a történtek, mostanra jól van. Nyelveket tanul, sportol és divattervező szeretne lenni.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.