Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2018. Február 15. 09:45, csütörtök | Bulvár

Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan?

Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan?

Az elmúlt öt hónapban néhány rövid Facebook-poszton és egy rádiós interjún kívül nem hallottunk Demcsák Zsuzsáról. Most élete legnehezebb időszakáról mesél.

Az emlékezetes Szanyi-interjú óta eltelt öt hónapban Demcsák Zsuzsa csak egy rádióinterjúban mesélte el a történteket az ő szemszögéből. Azután, ahogy ígérte, elvonult, hogy regenerálódjon. Most a Story magazinnak mesél élete legnehezebb időszakáról.

"Nyilvánvalóan voltak komoly mélypontjaim, nem tagadom, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Egyszerűen betelt a pohár nálam. Elég volt mindenből. És szerintem életem legjobb döntése volt a visszavonulásom. Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó érzés volt, hogy nem foglalkozott velem a média” –mesélte Demcsák Zsuzsa a magazin főszerkesztőjének és hozzátette: "Minden rosszban van valami jó."

"Ha nincs ez az egész, akkor nem derült volna ki, hogy súlyos beteg vagyok."

Rengeteg vizsgálaton volt túl a műsorvezető, amikor az egyik vérvétel után végre megtudta, hogy miért nem érzi jól magát.

„Súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amely, ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető, de nem gyógyítható.”

A betegség kapcsán sok más is szóba került, Demcsák Zsuzsa magánélete és az is, hogy visszatérne-e a képernyőre.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 15:08, hétfő | Bulvár

Kiderült, hogy mi okozta Sean Connery halálát

A Bahama-szigeteken kiadott halottkémi jelentés szerint az október végén, 90 évesen elhunyt Sean Connery halálát tüdőgyulladás, szívproblémák és idős kora okozta.

2020. November 26. 08:00, csütörtök | Bulvár

Diéta Percek, Hamburger - VIDEÓ

A diétába néha egy kis bűnözés is belefér! Feri egy hamburger elkészítésébe avatja be nézőit!

2020. November 25. 13:05, szerda | Bulvár

Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.

2020. November 25. 08:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Szulák Andreával a főzésről beszélgettünk, aki a konyhaművészetébe is bevont minket. Ti milyen gyakran szoktatok főzni?