Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Február 15. 09:45, csütörtök | Bulvár

Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan?

Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan?

Az elmúlt öt hónapban néhány rövid Facebook-poszton és egy rádiós interjún kívül nem hallottunk Demcsák Zsuzsáról. Most élete legnehezebb időszakáról mesél.

Az emlékezetes Szanyi-interjú óta eltelt öt hónapban Demcsák Zsuzsa csak egy rádióinterjúban mesélte el a történteket az ő szemszögéből. Azután, ahogy ígérte, elvonult, hogy regenerálódjon. Most a Story magazinnak mesél élete legnehezebb időszakáról.

"Nyilvánvalóan voltak komoly mélypontjaim, nem tagadom, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Egyszerűen betelt a pohár nálam. Elég volt mindenből. És szerintem életem legjobb döntése volt a visszavonulásom. Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó érzés volt, hogy nem foglalkozott velem a média” –mesélte Demcsák Zsuzsa a magazin főszerkesztőjének és hozzátette: "Minden rosszban van valami jó."

"Ha nincs ez az egész, akkor nem derült volna ki, hogy súlyos beteg vagyok."

Rengeteg vizsgálaton volt túl a műsorvezető, amikor az egyik vérvétel után végre megtudta, hogy miért nem érzi jól magát.

„Súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amely, ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető, de nem gyógyítható.”

A betegség kapcsán sok más is szóba került, Demcsák Zsuzsa magánélete és az is, hogy visszatérne-e a képernyőre.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.