Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Február 20. 15:26, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Demcsák Zsuzsa és Lilu összecsap

Demcsák Zsuzsa és Lilu összecsap

Lilu és Demcsák Zsuzsa reggelenként a két konkurens kereskedelmi tévén köszönti a nézőket. Mindketten csatornájuk reggeli műsorának meghatározó arcai, édesanyák és most a legjobbak között vannak: esélyesek a GLAMOUR Women of the Year

Hazánkban idén már másodszor rendezik meg a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gáláját, ahol most Demcsák Zsuzsa és Lilu, a két konkurens csatorna gyönyörű műsorvezetői szembe kerültek egymással, hiszen mindkettőjüket jelölték a neves díjra.

"Nagy megtiszteltetés ez számomra, ugyanis Amerikában és Angliában komoly elismerésnek számít, ha valaki elnyeri ezt a díjat, vagy ha csak jelölik rá" - mondta Zsuzsa, akinek azért is olyan fontos a jelölés, mert úgy érzi, ezzel elismerik munkáját. "A reggeli, élő műsorok jóval több felkészülést kívánnak. Akkor is természetesnek kell lennem, ha politikáról van szó" - tette hozzá a TV2 Mokkájának műsorvezetője, aki figyelemmel kíséri a pályatársakat, így a díjra ugyanúgy jelölt Lilu munkásságát is, aki szintén reggeli műsort vezet, ám teljesen eltérő műfajban. "A két reggeli műsort nem lehet összehasonlítani. Az összekapcsolódási pont talán az, hogy meg akarjuk könnyíteni a reggeli felkelést" - vélekedik Zsuzsa.

Lilu, az RTL Klub Reggeli című műsorának bájos műsorvezetője is nagyon örül a jelölésnek. "Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy én is a legjobbak közé kerültem. Különösen azért olyan fontos nekem ez a jelölés, mert amióta megszületett a kisfiam, nem vagyok annyit képernyőn. Örülök, hogy nem felejtettek el az emberek" - árulta el Lilu, aki Zsuzsához hasonlóan szerencsésnek tartja magát, amiért édesanyaként is remekül össze tudja egyeztetni a munkát a gyermekneveléssel. "Minden logisztika kérdése, mindenben számíthatok a férjemre és édesanyámra" - tette hozzá a fiatal műsorvezető, aki most éli élete legszebb időszakát. "Egy ideig még szeretnék több időt tölteni a fiammal, de a csatornánál várnak rám, csak rajtam múlik, mikor térek vissza" - árulta el Lilu, akit Zsuzsa mellett Adával, Ördög Nórával és Várkonyi Andreával együtt jelölték a legjobb műsorvezető kategóriában.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.