Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2013. Május 03. 14:40, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Demi Moore önmagát is alulmúlta, lánya exével kavar

Demi Moore önmagát is alulmúlta, lánya exével kavar

A 32 éves Harry Morton már be is költözött Moore házába.

A színésznő nem tanult előző házasságából: új barátja még válófélben levő férjénél is fiatalabb.

Demi Moore újabb hódítását talán nem is illene minősíteni. Mert magáért beszél a hír, miszerint az 50 éves színésznő legújabb barátja a 32 éves Harry Morton, aki már be is költözött Moore házába. És talán az az információ is sokat árul el, miszerint Mr. Morton Rumer Willisnek - Moore lányának - a barátja volt nem is oly régen.

Az ismerősök szerint Demire most rá sem lehet ismerni, pontosabban úgy viselkedik, mint válófélben levő férje, Ashton Kutcherrel való megismerkedése idején. Szertelen, önfeledt, és újra visszanyerte életkedvét.

Állítólag a pár már hónapokkal ezelőtt összejött, de igyekeztek titokban tartani kapcsolatukat. Ám Deminek most elege lett a bujkálásból, a titkolózásból, és odaköltöztette magához szerelmét.

A család álláspontját, különösen Rumer véleményét még nem lehet tudni - ám megjósolható: meghitt közös családi vacsoráknak egyelőre nem néznek elébe...

Címkék: demi moore

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.