Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2013. Május 03. 14:40, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Demi Moore önmagát is alulmúlta, lánya exével kavar

Demi Moore önmagát is alulmúlta, lánya exével kavar

A 32 éves Harry Morton már be is költözött Moore házába.

A színésznő nem tanult előző házasságából: új barátja még válófélben levő férjénél is fiatalabb.

Demi Moore újabb hódítását talán nem is illene minősíteni. Mert magáért beszél a hír, miszerint az 50 éves színésznő legújabb barátja a 32 éves Harry Morton, aki már be is költözött Moore házába. És talán az az információ is sokat árul el, miszerint Mr. Morton Rumer Willisnek - Moore lányának - a barátja volt nem is oly régen.

Az ismerősök szerint Demire most rá sem lehet ismerni, pontosabban úgy viselkedik, mint válófélben levő férje, Ashton Kutcherrel való megismerkedése idején. Szertelen, önfeledt, és újra visszanyerte életkedvét.

Állítólag a pár már hónapokkal ezelőtt összejött, de igyekeztek titokban tartani kapcsolatukat. Ám Deminek most elege lett a bujkálásból, a titkolózásból, és odaköltöztette magához szerelmét.

A család álláspontját, különösen Rumer véleményét még nem lehet tudni - ám megjósolható: meghitt közös családi vacsoráknak egyelőre nem néznek elébe...

Címkék: demi moore

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 15:51, péntek | Bulvár

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Január közepén ismételten a sportolásé volt a főszerep az új Kanizsa Arénában. Kézilabda, kosárlabda, interaktív sport- és gyerekprogramok mellet egész nap a szórakozás volt a középpontban.

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.