Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Augusztus 18. 14:55, szerda | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Demonstráltak Gönyűn

Demonstráltak Gönyűn

Még mindig nem fizették ki azt az alvállalkozó céget, amely a Gönyüi Gázerőmű apjait és töltéseit építették még 2008-ban. Ezért a vállalkozók és alkal

Az Andro Bau kft időben és jó minőségben elvégezte a munkát, állítja a cég tulajdonosa Androsics Zita. Ennek ellenére a pénzt nem kapták meg az elmúlt két évben. A válalkozó így tönkre megy és ötven alkalmazott munkája is veszélybe kerül. A fővállalkozó Mélyépszer Plusz Kft.-t az E-ON bízta meg a gázerőmű felépítésével. A pénzt az E-ON kifizette, ami ennek ellenére nem jutott el az alvállakózóhoz. Ezért az Andro Bau kft különösen nagy értékű sikkasztás miatt rendőrégi feljelentést tett, még tart a nyomozás.

Az ügyben érintett fővállalkozó Mélyépszer Plussz Kft. továbbra sem hajlandó nyilatkozni. ?k azt mondják, hogy nem a sajtón keresztül szeretnének vitatkozni.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.