Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2022. Január 16. 11:58, vasárnap | Helyi

Denis Ventura a Gyirmót FC új játékosa

Denis Ventura a Gyirmót FC új játékosa

A volt szlovák utánpótlás válogatott középpályás a román élvonalbeli Academica Clincentől érkezik Gyirmótra, miután szerződést bontott romániai klubjával.

A 26 éves 182 centiméter magas középpályás Szlovákiában az FK Senica és SFK Sered csapatában összesen 112 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt, és 6 gólt szerzett, majd a Román bajnokságban 52 mérkőzésen lépett pályára és ez idő alatt 2 gólt szerzett. Többször szerepelt az U18-as, később az U20-as utánpótlás válogatottban. A román bajnokság legtöbb labdát szerző középpályásai közé tartozott az elmúlt szezonban.

„AZ ŐSZI SZEREPLÉS UTÁN EGYÉRTELMŰ VOLT, HOGY CSAPATUNKAT TÖBB POSZTON SZERETNÉNK MEGERŐSÍTENI, ENNEK KERETÉBEN, FOLYAMATOS TÁRGYALÁSOK EREDMÉNYEKÉNT IGAZOLTUK LE DENIST A ROMÁN ÉLVONALBÓL, AKI STABILABBÁ TESZI REMÉNYEINK SZERINT A KÖZÉPPÁLYÁNKAT. DENIS EGY TAPASZTALT, KÉT BAJNOKSÁGBAN IS AZ ÉLVONALBAN SZEREPLŐ KÖZÉPPÁLYÁS, AZT REMÉLJÜK, HOGY AZOKAT AZ ERÉNYEKET, AMELYEK A ROMÁN ÉLVONALBAN JELLEMEZTÉK ŐT, NAGYON SOK LABDÁT SZERZETT, STABILITÁST ADOTT A CSAPATÁNAK, EZT NÁLUNK IS HASONLÓKÉPPEN FOGJA ÉRVÉNYESÍTENI TAVASSZAL.” – MONDTA AZÚJ IGAZOLÁSRÓTAMÁSI ZSOLTSZAKMAI IGAZGATÓ.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 13:15, szombat | Helyi

A magyar Hősökre emlékeztek

A Magyar Hősök emlékünnepe lesz vasárnap.

2022. Május 28. 12:27, szombat | Helyi

Lejárt a jogsid vagy a személyid? Most hétvégén is megújíthatod

Szombaton és vasárnap is meg lehet újítani a veszélyhelyezt idején lejárt okmányokat a kormányablakokban június 30-áig.

2022. Május 28. 12:26, szombat | Helyi

Kinyit a vizes játszótér

Május 29-én, vasárnap, a gyereknap alkalmából újra megnyit a győri “vizes játszótér” a Bisinger sétányon! – osztotta meg a hírt közösségi oldalán Dr. Dézsi Csaba András.

2022. Május 28. 08:15, szombat | Helyi

Megkezdi Egészségtechnológiai Campusa kialakítását a Széchenyi István Egyetem

A beruházás első lépéseként a kétszintes, csaknem 700 négyzetméteres a Q épület rekonstrukciójára kerül sor.