Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2016. Szeptember 17. 06:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Depeche Mode - Három DVD-n a zenekar valamennyi klipje

Depeche Mode - Három DVD-n a zenekar valamennyi klipje

Video Singles Collection címmel háromlemezes Depeche Mode DVD jelenik meg november 11-én a Sony Music gondozásában. Az anyagban a népszerű brit zenekar valamennyi klipje szerepel, a tagok audiokommentárjaival.

A három DVD teljes egészében összefoglalja a Depeche Mode bő három évtizedes karrierjét. A hol újító, hol provokatív videók rendezői között volt Julien Temple, D.A. Pennebaker, John Hillcoat és természetesen Anton Corbijn. A zenekar mindig kiemelt jelentőséget tulajdonított klipjeinek és azok minőségének, ennek érdekében világszerte ismert rendezőkkel és stábokkal dolgoztak - szerepel a magyarországi forgalmazó, a Hear Hungary Music MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Video Singles Collection az első eleme annak a retrospektív gyűjteménynek, amelynek a Depeche Mode hosszú pályafutását, valamint a popkultúrára gyakorolt hatását bemutatja. A gyűjtemény ötvenöt klip felújított verzióját tartalmazza, továbbá négy alternatív, korábban nagy nyilvánosságot nem kapott videót. Minden képanyaghoz egy kísérőszöveg is tartozik, amelyet ebből az alkalomból rögzítettek az együttes tagjai, Andy Fletcher, Dave Gahan és Martin Gore.

A klipek közül a legtöbbet, tizenhetet Anton Corbijn holland alkotó rendezett, közöttük van például a Strangelove, a Behind the Wheel, az Enjoy the Silence, a World in My Eyes, a Walking in My Shoes, a Barrel of A Gun vagy az It's No Good. Nyolc klippel szerepel a kezdeti idők anyagait jegyző Clive Richardson (Just Can Get Enough, Everything Counts, People Are People, Master And Servant, Blasphemous Rumours, Somebody).

Anton Corbijn az 1980-as évek óta dolgozik együtt a Depeche Mode-dal. 1986-ban az A Question of Time volt az első klip, amelyet az együttesnek rendezett, emellett 1989 óta ő tervezi valamennyi DM-lemez borítóját.

"Ma már teljesen más velük dolgozni, mint a kezdetekkor. Akkor még inkább az ösztöneikre hallgattak, ma vérbeli profik, pontosan tudják, mit szeretnének. Akkor minden napjukat együtt élték, ma jószerivel csak a lemezkészítés, meg a turnék idején találkoznak, egyikük Amerika nyugati partján lakik, másik a keletin, a harmadik Európában. A dolog üzletiesebbé vált, de hát ez mindenütt így van" - mondta Corbijn az MTI-nek 2009-ben Budapesten adott interjúban.

A Depeche Mode eddig tizenhárom stúdióalbumot jelentett meg, ezek több mint húsz ország slágerlistáján jutottak a Top10-be. Legutóbbi lemezük, a 2013-as Delta Machine tizenkét országban nyitott a listák első helyén, az albumhoz kapcsolódó világkörüli turnén mintegy 2,5 millió rajongó látta a csapatot. Több mint 100 millió eladott albummal a Depeche Mode minden idők talán legnépszerűbb elektronikus zenekara.

Címkék: depeche mode, dvd, videoklip

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 13:00, szerda | Bulvár

Kiss Szabolcs a gyűrűk ura - VIDEÓ

A sportnak akkor is jelen kell lennie az életben, ha nincs rá idő – ez az elv vezérli Kiss Szabolcsot, az Aquaworld Resort Budapest marketing vezetőjét.

2020. Április 01. 10:00, szerda | Bulvár

Győrfi Pál az idő járásának a barátja - VIDEÓ

Két szakmában is megállná a helyét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából.

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!

2020. Március 31. 14:26, kedd | Bulvár

Dominikán ragadt Marsi Anikó családjával és az Exatlon egész stábja - Marsi Anikó üzent

A TV2-n, a Tények Pluszban jelentkezett be, a gyerekekkel kinn maradt Dominikán.