Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Február 27. 09:11, kedd | Bulvár

Détár Enikő zaklató elől menekült 20 évesen

Détár Enikő zaklató elől menekült 20 évesen

Egy ismeretlen sofőr mászott rá, amikor épp aludt, de akkor is zaklatták, amikor már Rékasi Károly felesége volt.

Nemcsak a szakmán belül volt szexuális zaklatás elszenvedője, hanem civilben is, de akkor halálfélelme is volt - vallotta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, Déryné-díjas színésznő.

Egy időben sokat stoppolt, a nyolcvanas évkeben pedig rázós, kínos helyzetbe került. „Késő este volt, és útközben elaludtam. Arra riadtam fel, hogy állunk, és ez a beteg ember meg akar erőszakolni. Ez végül nem sikerült neki, mert minden erőmet összeszedve ellenálltam, valahogy kievickéltem az autójából, de végig halálfélelmem volt, és utána is azt hittem, átmegy rajtam a kocsijával. Olyan sokkot kaptam, hogy a rendszámot, míg élek, nem felejtem el" – mesélte a Blikknek.

Merész, néha extrém ruhákat is hordott akkoriban. „Ez is szerepet játszhatott abban, hogy ez az aberrált szexbűnöző rögtön megállt, amikor meglátta, hogy a sötétben az út szélén stoppolok. Visszatekintve gyereklány énemre, már a személyes felelősségemet is látom, mert valóban provokatívan öltözködtem, de ez a zaklatót nem menti fel.
A leckét megtanultam, és hálás vagyok, hogy a támadást túléltem, de mivel minden rosszban van valami jó, azon a borzalmas éjszakán nagy lökést kapott a magabiztosságom. Színésznőként később rövid úton leszereltem azokat a kollégákat, akik hatalmi helyzetből tettek nekem félreérthetetlen ajánlatokat.” -tette hozzá a lapnak

A színésznő elárulta, a trau­mát okozó eset idején húsz­esztendős volt és szeretett úgy öltözködni, hogy megbotránkoztasson másokat.

Forrás: origo.hu

Fo­tó: RAS-archiv

Címkék: détár enikő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.