Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 01. 07:45, csütörtök | Bulvár

Deutsch Anita visszatér a Barátok köztbe

Deutsch Anita visszatér a Barátok köztbe

Visszatért a Mátyás térre Deutsch Anita. A Barátok közt Szilágyi Andreája napok óta újra forgat az RTL Klubon futó népszerű sorozat stúdiójában – igaz a képernyőn csak tavasszal lesz látható.

A színésznő tíz évvel ezelőtt szállt ki a szériából, mint állandó szereplő, bár azóta többször feltűnt már a Rózsa bisztró környékén.

"Olyan ez, mint amikor az ember hosszú idő után hazamegy a régi otthonába. Szívesen mondtam igent és jól érzem magam újra itt, pedig sok az új arc, de mindig szembejön valaki, akivel sokat dolgoztam együtt. Fontos volt, hogy összeegyeztethető legyen a kialakult életemmel az, hogy Szilágyi Andreaként visszatérek egy időre. Mindig jó belépni ide, de évekig folyamatosan már nem tudnék forgatni az egyéb elfoglaltságaim miatt."

– árulta el a Blikknek Anita, aki a sorozatból való távozása után ugyan egy ideig családanyaként és háziasszonyként élte a mindennapjait, ám ahogy a lányai nagyobbak lettek, ő is munkába állt. Régi szenvedélye, a sport lett a hivatása. A sorozat mellett jelenleg a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője.

Forrás: 24.hu

Kép: RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.