Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2014. Március 24. 11:48, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Dívás nap Afrikában

Dívás nap Afrikában

Egy igazán egzotikus csajos napot tartott a magyar Afrikában a három Díva. Az elmúlt hónapok viszontagságait utaztak el kipihenni és feltöltődni a barátnők, akik nagyon jól érezték magukat a Bambara Hotelben.

„Nellyvel és Jucival évek óta nagyon jó barátnők vagyunk. Mindig és minden körülmények között számíthatok rájuk. Akkor is velem voltak, amikor mélyponton voltam és akkor is, amikor nagy öröm ért. Igazi barátnők, akikkel jól érzem magam” – meséli Détár Enikő – akit barátnői leptek meg a felsőtárkányi wellness-szel.

Dívás nap Afrikában

A Dívák másik két tagja, Fésűs Nelly és Ladinek Judit tudta, hogy Enci szíve csücske Eger. Oda járt középiskolába és a szülőfaluja, Kerecsend Eger mellett található. Ezúttal annyit közöltek vele, hogy Eger felé veszik az irányt és hozzon magával fürdőruhát.

„Tudtam, hogy valamire készülnek a csajok, mert többször hívogattak, hogy mikor érek rá és mit csinálok, de bevallom sosem gondoltam, hogy egy wellness szállodában kötünk majd ki. Az utóbbi időben munkám és a fiam olyan szinten lekötött, hogy nem volt időm kikapcsolódni, ezt már a lányok is észrevették és ennek vetettek véget a kiruccanással. Azt mondták, nekem annyi lesz a feladatom, hogy ne gondoljak semmire, csak jól érezzem magam. – mosolyog Enikő – a szállodában minden rólunk szólt, lesték a kívánságunkat, végre igazi Dívák lehettünk. Judit javaslatára még koktélt is elneveztek rólunk.” – nevet.

Dívás nap Afrikában

„Nem is mi lettünk volna, ha nem szerettünk volna mindent kipróbálni és mindenben részt venni –veszi át a szót az ötletgazda, Fésűs Nelly – szaunáztunk, fürödtünk, szurikátákat etettünk és a séf még abba is belement, hogy az aznapi desszertet, egy körtés gyümölcstortát mi készítsük el a vendégeknek. Viktor segítségével gyorsan elkészült a finomság.”

Dívás nap Afrikában

A napra a koronát mégis az a meglepetés tette fel, amit a lányok Enikőnek tartogattak még. Boubou a szálloda Szenegálból származó munkatársa szolgálta fel számukra a ház epres pezsgőjét és vezette Enikőt a száhel wellnessbe, ahol egy frissítő masszázs várt rá. A masszőr hölgy pedig jó tanácsokkal látta el, hogy mit tegyen testi és lelki megújulása érdekében.

Dívás nap Afrikában

Ezek a napok mindhárom lánynak jól jöttek, ugyanis feltöltődtek és jól érezték magukat az afrikai szállodában, ahol azt is elhatározták, hogy idén mindenképpen szeretnének eljutni Afrikába.

Dívás nap Afrikában

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.

2020. Április 03. 17:37, péntek | Bulvár

Nem jött be az éjszakai romantika Csordás Tibinek - VIDEÓ

Világéletemben az volt a vágyam, hogy zenével foglalkozzak és a dalaimat minél több embernek előadhassam – mondta a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Csordás Tibi, a Fiesta egykori tagja.

2020. Április 03. 15:01, péntek | Bulvár

Elhalasztották a nyár nagy slágerének szánt Top Gun 2 bemutatóját

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez, a Top Gun című filmhez készült folytatást a nyár nagy slágerének szánták, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt most decemberre halasztották.

2020. Április 02. 16:31, csütörtök | Bulvár

Online már látható Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmje - VIDEÓ

A YouTube-on lehet megnézni Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmjét, melynek üzenete új értelmet nyert most, amikor az egész ország otthon marad.